Akrep Anne adayları hepinize günaydın, Allah ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰🥰 çatlak kremi olarak önerebileceğiniz bir marka var mı?
minyonumaysn Akrep Palmers diye bi krem var trendyoldan aldım yorumları da güzel. Hindistan cevizi yağı ve onu kullanıyorum ☺️
HGC Ztbr nasıl kullandınız hakiki zeytinyağını? Ben de kullanıcam ama sürüp tülbentle karnımı sarıp gece öyle mi yatsam baya yağ sonuçta etrafa bulaşmasın sırf kullanmayı beceremem diye erteliyorum ama artık başlasam iyi olur geç kalmadan.
ekara Samire ben 3 aydan sonra kullandım hatta 2-3 günde bir kere hatırladıkça sürdüm. Ama duştan sonra cildi kurutmamak en iyisi ve günde 2 kez sürmen daha sağlıklı
Eserey Mustela kullandım ilk hamileliğimde hiç çatlağım olmadı.simdi 2.hamileliğimde de 3,5 aylıktan beri kullanıyorum.tavsiye ederim
Ztbr HGC ben duş sonrası spreyli bı şişeye koymuştum öle kullaniyodum bı iki dakika vücut emsin diye giyinmeden bekliyodim öle sarma fln yapmadım ben
Sweetblonde88 Lierac kullanıyorum ikinci gebeliğim 12.haftada basladım catlagım olmadı. İlk gebelikte 9 kilo aldım (önemli bir faktör) bunda 4 şu ana kadar 19 haftalığız