EngucluAnne Sukriye072 16+3 olduk şükür hiç bir his yok karnım çok az çıktı halen hamile olduğum belli olmuyor bebeğimi halen hissetmiyorum hamilelik hissim gelmedi henüz korkularım kaygılarım dışında tabi
sevval55 Bir vuruyo sorma canım çıkıcak sandım ilk çok korkuttu tekmesi, normalde kıpraşma olarak hissediyodum sımdı tekmeler basladı dışardan belli oluyo vurunca dışarı cıkıyo orası😀 ama korkutucu biraz🙄
Hzlll Bende daha hissedemedim merakla bekliyorum kasıklarda hafif batmalar haricinde birşey Yok 17+3 oldum bakalım
Sukriye072 Menekseduru yediklerin etklyomu acaba hareketleri ne yesem daha çok hissederim çikolata yiyince sevnyolarmş ama
Menekseduru Sukriye072 ay ben hiç öyle tatlı yemiyorum çok yiyen biri de değilim gram olarak önde gidiyor dedi dr bununla da ilgisi olabilir yani 1 hafta öndeymişiz normalde
Ilbilge 16 haftalığız dün yatıp karnımın alt taraflarını baya elimle dinledim kalp atışı gibi pıt pıt sanki atıyo bişey. Ama emin olamıyorum hala 😊
sevval55 Ilbilge evet canım bende oyle hissetmistim 16da pıt pıt olarakto suan 18 haftalıgım bildiğin tekme atıyor dısardan cıkıyor vurdugu yer
Menekseduru SulenurK2858 valla durup durup vuruyo anlamamak mümkün degil 😂 sonra kafası bi yerde top oluyor cok ilginç ya