Minicikkiz Kizlar günaydın herkse bişey sormak istiyorum. 15 de korunmadik. 2 hafta oldu afedersiniz idrar rengim sapsarı. Kan tahlilinde 2 haftalık hamileysem cikiyomu. Yani demek istediğim kan testinde belli oluyomu. Diyeceksiniz ki hasta olmanı bekle ama bekleyemem dişlerim beni maf ediyor dış için gidicem o yüzden hamile olup olmadığımı öğrenmem lazım. 2 haftada kanda belli olurmu lütfen cevap 😘🙏 bide sağlık ocağında kaç saatte sonuç cikiyo
Zade Minicikkiz yani benim değerim düşükti baya ve 4 haftalık demişti dr m öncesinde anlamlı bir artış olmuyormuş kan değerinde ..bence bi süre daha bekleyin en azından adetiniz geciksin sonra verin kan
ekara Minicikkiz 1 hafta 10 gün sonra kanda çıkmaya başlar. Ama döllenmeniz geç olduysa çıkmayada bilir. Ama %80 ihtimalle öğrenirsiniz
Simall Minicikkiz Ben iki haftalıkken kan verdim negatif çıktı, adetime 4 gün kala kan değerimde ancak gözüktü o yüzden şuan net sonuç alman zor canım
Missnanii Minicikkiz canm ben hastaydim adetim gecmisti doktora gittim tahlil verildi odaya gectik doktor dediki 10 gunluk gebesiniz yani 10 gunde cikiyor gidebilirsin
Minicikkiz 2 haftalık daha erken mi diyosunuz kanda çıkmazmi. Dişlerimi yaptircam ama hamileysem bebeğime bise olur diye korkuyorum
Badevehande Minicikkiz bilmiyorum sorun olur mu ama diş doktoruna hamilelik riski var dersen o seni daha iyi yönlendirir canım