azizeguneyy Kubra4 22 haftalık daha çok erken göbek çıkması için benim göbeğim 30. haftada çıktı oda anca üzerime elbise giyersem belli oluyor
Zade Kubra4 Canım bence her gebenin bünyesine göre değişiyor :) Ama artık 5. Ayındaysan ufak ufak kendini belli etmeye başlar :) bide boy ve gebelik öncesi kiloyla da ilgili olabileceğini düşünüyorum :)
dedimolabilirrr Benimde aynı şekilde 22. Hafta dayım eski kıyafetlerimi çok rahat giyebiliyorum ben bu konuda şanslı olduğumuzu düşünüyorum 🤗
Zade azizeguneyy azizeguneyy O zaman bende bi terslik var 😕 bende 21 haftalığım ve bariz belli hamile olduğum baya da göbeğim var
azizeguneyy Zade o zaman göbeğini sık sık nemlendirici kremle nemlendir. çok çatlak çıkmasın. bende de çatlak var gördükçe krize giriyorum :(
Hande3636 Zade canım benim de 21 haftam bariz belli hatta son aylarımda olduğumu zannediyorlar sanırım vücut ve karın yapısıyla alakalı
Derderya Bnde 22 haftaligim goren karnin hic cikmamis diyor eski kiyafetlerim oldugu icin o yuzden sansli hissediorum 😁