fdmoksz33 eylulunannesi bende öyleyim canım 40 haftalık oldum bizde bugün şuan aşırı hareketli Ve dediğin gibi vajinama birşey saplaniyor sanki geçiyor sonra arada adet sancısı gibi şancı olyo ida geçiyor Başka da birşey yok bekliyorum tetikte
butterfly4 @Esramese ben de hastayım ve 40+3 üm, normal doğum mu yaptınız zor oluyor mu hasta hasta normal doğum yapmak
Esramese butterfly4 normal doğumdu sadece genzimin tikali olmasi ilk basta zorladi ikinmalar baslayincq saglam nefes aliyosun 😁 açılıyo
butterfly4 @Esramese dimi 😁 benim de genzim tıkalı aksilik gibi nerden çıktı bu hastalık diye üzülüyordum 🥺
SemaSalihh eylulunannesi googleye hızlı resim yükle yaz görüntüyü seç kopyala buraya yapıştır bakalım bnde merak ettim nst ni
Eceguldemir eylulunannesi annemin de böyle olmuştu ertesi gün Doğum olmuştu sanırım geldiğinin bi belirtisi bu 😍
M-Ali eylulunannesi kuzum.kontorlun vardı bugün naptın ben doğurdum 🤭 çok harketli çok harketli diyorsun meğer gelmeye çalışıyormuş hanımefendi
eylulunannesi M-Ali yaaa kavuştun mu rabbim hayırlı ömürlü etsin inşAllah yaa 🤭 maşallah Ben hala bekliyorum ufacık belirti yokk henüzzzzzzz
eylulunannesi espalp bekliyorum hâlâ hiç bir belirti yok dün akşamda yine aynı saatlerde anlattıklarım oldu ama daha direniyor bizim kız 🤭