Betuldmr Kızlar 27 den sonra aşırı hareketlilik sizdede oluyor mu kaydıraktan kayar gibi bi sola bi sağa yağ gibi kaymalar ani tekmeler ayaktayken bile rahat kalmadı 😀
Agimgillerden Betuldmr biz 30. Haftamizdayiz canım. Balık gibi kaymalar, anı dönüşler, tekmeler, yumruklar.. 😍😍 Çok şükür kıpır kipiriz 🤲🙈😍
bsyaaa Betuldmr bizde de durum aynı bazen izliyorum yaptıklarını şaşıp kalıyorum kımıl kımıl arada tekmeleri canımı acıtıyor ama olsun çok güzel bi duygu 🥰
Sayalcan Betuldmr ooo hemde nadıl nasıl 😌😌😌 28+6. Son bir haftadır çoştuk. 26 hafta ise çok sakin geçmişti. Hatta korkmuştum hareket çok çok azdı.
Betuldmr Agimgillerden doktor kontrolleri sizdede 2 haftada bire düştümü bizim ki tersmiş şuan 2 hafta önce muayenede öyle demişti doktor
Semooshh Sayalcan benimde 25 26biraz sakin, geçiyor 😁 27e az kaldı bakalım ozaman hareketlencek mi şimdiye kadar çok, hareketli değildi
Agimgillerden Betuldmr yok canım hala ayda bir. Bizimki kıpır kıpır sürekli. 32.haftamizda gidicez o zaman belki 2 haftaya düşürür
Sayalcan Semooshh bende o haftalarda korktum epey doktora gittim sordum kalp atışı dinlendi sorun yok dendi. Ama şimdi hiç olmadığı kadar hareketli. O haftada ki hareketlere benzemiyor. 😊
Demrl Betuldmr bizde 29 haftalık olduk bugün hareketi sanki azdı biraz ve adet olacakmışım gibi kasık oluyo son bir haftadır 1 2 güne bi oluyo nedendir aceba korktum biraz ilk gebeliğim
Betuldmr Demrl ayaklarıyla veya kafasıyla baskı yapıyordur aşağı o yüzdendir kasık ağrısı tabi yinede doktor daha iyi bilir ☺️
Cookie_the_pomy Betuldmr Çok fenalardayız ablası ❤️ Gelecek ayları düşünmekte zorlanacak kadar hareketliyiz ✌🏻😂