aysel9393 Merhaba arkadaşlar 21+4 de doktor rahim agzi incelmesi var dedi doktor. 4 ay full yatis verdi. Bu konuda fikri olan var mi, basina boyle bisey gelen var mi ne onerirsiniz? Hep yatmak sagligi tehtit etmez mi?
Duuyguum aysel9393 hareketlerin de yavaş olsun zAten çok sık lavabo ihtiyacı oluyor su tüketimine bağlı o hareket ettiriyor dA herhangi jel fitil yada hap vermedi mi
aysel9393 Duuyguum bol su icip lavoboya gidiyorum evet. Progeston igne ve nidicard verdi ilac olarakta insallah korur
merveakarsu 29. Haftamda kasık ağrısı ile doktora gittim sancım 80lerde çıktı hemen yatış verdiler kontrol ettiklerinde incelmem 33 mm di. 1 hafta içinde 24 mm oldu erken doğum olabilir diye iğne vuruldum şuan 35 haftaya giriyorum bana da yatış ve dinlenmemi söyledi sonuçta yürüyüşler doğumu hızlandırıyor
aysel9393 merveakarsu 32. Haftadan sonra sorun yok dedi bana, az kalmis sizin hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin allah
Duuyguum aysel9393 inşallah canm stres erken Doğumun ilk sebebi dikkat et kendine rabbim şifa verdin hepimize