lilamom Kizlar sonunda bende dogurdum 😂 dun gece 03:59 da dunyaya geldi hanfendi :) benim zaten cuma gecesinden beri 15 10 8 dkka ya bir gelen sancilarim kasilmalarim vardi nisanimda gelmisti cuma gece hastaneye geldik cok az sanci cikti doktorum yarin sabah gel muayene edeyim dedi yoksa pazartesi gidicektik, cumartesi sabah gittik nstte sancilarim 100 lere vuruyodu 20 dkkada 4 sancim cikti ama hepsi ayni duzeyde degildi alttan muayenede gene acilma cikmadi rahim yumusamis dogum baslamis dedi ama bugun ama uc gun sonra olabilir dedi eve gittim 2 gun boyunca 10 8 dkka devam etti sancilarim yani iki gece uyumadim bile uyudugumda sanciyla uyaniyodum tekrar uyuyodum boyle boyle sabrettim sonra dun aksam 7 dkkaya dustu derken bir baktim 4 dkkaya dustu birden artti artik hastaneye gidelim bence dedik 8.30 gibi yatisim yapildi sancilarim yeterince cok oldugundan suniye gerek yok dediler geldigimde acilmam 3-4 cm dendi zaten hafif lekelenme kanamam vardi. Ben hep normal yapicam dedim hic sezeryan istemedim cokta korktum sezeryandan epidural her ozelde oldugu gibi vardir dayanamazsam epidural alirim dedim yokmus tavsiye etmedikleri icin uygulamiyorlarmis😑 soyle soyleyeyim kizlar kolay degil ama normal yani caninizdan can cikiyor 6 cme kdr gayet dayanilabilirdi 6 cmden sonra suyumu patlattilar sonrasini cok hatirlamiyorum :) son yarim saat 45 dkka dayanilmazdi yani benim icin ama oda oyle yada boyle geciyor olmuyorsunuz yani illaki dayaniliyor sonrasi gercekten mukemmel. 6 cm de suyumu patlattilar direk 9 cm oldu benim hemen doktora haber verdiler dogumhaneye yuruyene kadar comelip ikinmaya baslamistim bile istemsizxe oluyor cunku sonra masaya aldilar 4 kere falan ikindim heralde tam son ikinmadan once doktor bak elle saclarini son kez ikin dedi elledim son kez ikindim dur ikinma dedi durdum sonra kendi bir cevirdi icimden sicacik yumusacik birsey akti gitti sanki oyle bir rahatlik yok yani ❤️ Kesi yapildi 3 4 dikisim var icten disa ama oda yani uyusturuyolar o an hissedilmiyor zaten cocuk kucaginda umrunda olmuyor sonrada nerdeyse hissedilmiyor bile genede agri kesici yapiyorlar ama. Simdi minik kizimla birbirimize alisiyoruz 🙏🏻 3.480 demisti en son ultrasonda 2.920 dogdu 47 cm minicik 🤩
bilnazo68o lilamom hayirli olsun tatlim.darisi insallah bize diyorum.2 cm aciklikla bekliyorum suda yok duzenli sancida yoj. Bel sirt agrim var. Mide bulantim oluyo simdide. 39+5
Seda_123 lilamom Şu normal doğumdan çok korkuyorum yaa 😖 Epidural verirlerse normal yapabilirim yoksa yapabileceğimi sanmıyorum 😣
lilamom Bebektsk yok yapmadim canim ama evde hicbir isten geri kalmayip hergun herisimi yptim israrla o kadar
Anneyimki Aaa gününü doldurdumuuu. Doldurduysa küçükmüş birazz. Hayırlı olsun saglıkla büyüt inşallahhh
seher578 Seda_123 Ağrı eşiğiniz yüksekse epidüralsiz de dayanabilirsiniz. Adet sancıları referans alınabilir bu hususta, kimininki saatlerde sürer, yatırır; kimisi kısa sürede atlatır, belki hissetmez bile.
SusamNur Massalah sübhanallah rabbim hayırlı evlat eylesin. Bende 40 a girdim doktorum bugün ilk defa alttan muayene etti hiç acikligim yoktu. 1 hafta mühlet verdi sonrasında suni sancı deneriz onla da açılma olmazsa sezeryanla mecbur alırız dedi. Her şey normal sadece açılma yok. Açılma için özel bir şey yaptınız mı evde
lilamom SusamNur yok canim hep gunluk islerimi aksatmadan yaptim camasr bulasik supurge paspas hergun israrla yaptim birde iliski
Snglmhmt SusamNur kesinlikle ilişkiye girmek çok işe yarıyor 4 ay boyunca hiç ilişkiye girmedim eşim yanımda yoktu 41. Haftaya gelmiştim hiç açılmam yoktu hrr şeyi denedim tek yapmadığım ilişki olmuştu eşim geldi ve ilişki oldu o gün akşama doğurdum 3 gün oldu doğum yapalı😊
Asesea lilamom kesi atılırken uyuşturuluyor mu? Ben normal doğum istiyorum ama kesi gözümü çok korkutuyor dayanamam doye düşünüyorum. Devlette doğum yapıcam..
Elfss Asesea evet bacağından iğne yapıyorlar o iğneyi bile görmüyosun dikişide görmüyosun doğsun hiç birşeyi görmüyosun ☺️
lilamom Asesea uyusturuluyor galiba acikcasi o kisma pek dikkt etmedim biseyler yaptigini farkettim ama😂
Senel15 Asesea kesi hiç acımıo canım brnim iğneyi vurduguyla kestiği bir olmuştu hiç hissetmedim bile çünkü sancının agrısı daha agır basıo