kader_gokhan_kulek Kizlar bn 28 haftalik hamileyim ve bnm catimda darlik oldugunu evlenmedn once bi rahatsizligimdan dolayi ogrendm ve duyduklarima gore cat darligi oldugunda normal dogum degilde sezeryan olunuyomus oyle bi bi bilginz varmi yada yasayan biri 😍
ozgesoy28 kader_gokhan_kulek evet canım bende öyleyim hamile kalmadan öncede doktora gidiyodum o zaman öğrendim ve doktorum demişti eğer hamile kalırsan kesinlikle normal doğum olmaz diye çünkü doğum kanalı denen yerden kafası çıkamıycak kadar darmış benim hatta ilişkide bi sıkıntı var mı diye bile sormuştu o yüzden mecburi sezeryan olucam ama rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi hiç önemli değil
kader_gokhan_kulek ozgesoy28 yani normal dogum sansimiz olmuyi encokta istedigm oydu aynn dedign gibi ama sagliklica kucamiza gelsnlerde 😕😍
ozgesoy28 kader_gokhan_kulek aynen öyle canım genede ona doktorun karar veriyo benimki fazlasıyla dar diye bebeği tehlikeye atamam dedi hemde ne önemi varki rabbim bu güzelliği vermiş ha normal doğurdum ha sezeryen hiç sıkıntı yok ☺☺