Leylaa76 31 haftalık hamile olacağım daha yeni ve şimdiden birtane göğsümden sıvı geldi sizce normal mı? çok az bir şey.. süt mü tam anlamadım
Srnkrbrn Leylaa76 onu nasıl anlıyoruz ya leke falan mı oluyor sütyen de yoksa baya elinize mi geliyor 36.haftamdayım hiç denk gelmedim böyle bişeye hatta kapsız sütyen kullanıyorum bazen pamuk da koyuyorum onda da leke ıslaklık vs olmadı hiç
Rbs111 Leylaa76 27 oldum hala geliyor . Sıkmak çok zararlı. Sıkmayın. Yattığım yerde göğsüm sıkışınca arada foş çıkıyo 😞 ama ilk süt çok önemli bebek için heba olsun istemiyorum
R_abia Leylaa76 26. Haftadan beri geliyor sıvıyla karışık sarı süt gibi bişey şuan 34 haftalığım ama gayet normal bişey bu ama sadece sıkmaman gerekiyor çok rahatsız edici olursa göğüs pedi kullanabilirsin 😊
poncikella3 Benim 23 hafta civarlarında gelmişti doktorum gebelikte oluyor fakat bu haftalar erken demişti bence senin haftan erken değil
Aydemira Benimde 27 28 haftalikken gelmisti halen ara sıra geliyor ama sıkmamak lazimmiş kızlarr suan 33 haftam 🤩
Srnkrbrn Leylaa76 doktorunuzada danısın siz normal bişey gibi duruyo gerci herkeste olmus bakılırsa bende olmadı yani olduysada fark etmedim
Busrapolat 24. Haftada benimde gelmişti canım. Şuan 26 dayım damla şeklinde gelmiş internetten araştırdım sende oku kötü birşey değil için rahat olsun 🙏 Hamileliğin belli dönemlerinde göğüsleriniz kolostrum üretmeye başlayabilir. Kolostrum anne sütü gelmeden önce, bebeğiniz için gerekli olan ilk besinleri verecek olan kalın, sarımsı bir sıvıdır. Kolostrumun doğumdan sonra gelmesi gerekirken bazı kadınlar kolostrumla hamilelikte de karşılaşabilirler. Bu durum oldukça normaldir ve erken doğum belirtisi falan da değildir. Gebelik döneminde vücudunuz kendisini doğum anına ve doğum sonrasına hazırlar. Hamilelerde göğüslerden sıvı veya süt gelmesi de bedeninizin kolostrum üretmesinden, bebeği beslemek için süt üretiminin salgılanmasından kaynaklanır.
Beyyza Leylaa76 aynı postu bir kaç gün önce bende açtım canm 21 haftlık hamileyim ve üç dört gündür sol gögsümden geliyor benimde baya ıslanıyo benm kıyafetim
Prensesgeliyor Leylaa76 32 haftadaym benimde 1 haftadr sol gogsumden geliyor çok sıcak oldgu icin evde sütyen kullanmiyorum tişörtüm baya islaniyor doktor normal dedi 3 ayda gelmeye başlayan bile varms
Hurit Leylaa76 benim gogusumden sıvı geldiğinde 18 haftalık felan hamileydim doktorum olabilir bir sıkıntı yok dedi normal birşeymis ama sıkma canım