Seyda9097 Merhabalar. Araştırma hastanesinde Mine islimye taşkına giden var mı. Doktorlar takviminde pek çok yorum var. Nasıl bi doktor bilgisi olan var mı ya da memnun kalan.
Fasulyeveannesiii Seyda9097 giden tanıdıklarım var ismini hep iyi diye duydum 👍🏻 Benim de merak ettiğim orada Doğumda eşleri alıyorlar mı öğrenirseniz bana da haber verir misiniz 🙏🏻
Fasulyeveannesiii Seyda9097 giden tanıdıklarım var ismini hep iyi diye duydum 👍🏻 Benim de merak ettiğim orada Doğumda eşleri alıyorlar mı öğrenirseniz bana da haber verir misiniz 🙏🏻
Seyda9097 Fasulyeveannesiii Almıyolardır büyük bir ihtimalle. Çünkü yarı devlet diye biliyorum hastaneyi.
Aysenur38 Devlet hastanesinde almiyorlar iceri kimseyi oyle duydum ben arkdsm dogum yaptida esi de ziyaretci saatinde girdi iceri
Seyda9097 Aysenur38 Araştırma hastanesiyle ilgili bilginiz varmı odaları veya eşi ordada mı saatle alıyolar?
Aysenur38 Seyda9097 Benim hic bir bilgim yok yabanciyim balikesirde yeni geldim cnku sormadimda doktora falan o yuzden birsey diyemeyecegim malesf😕