minikkurabiyem2019 Kızlar eşim alya ismini cok begendi Alya naz ismine karar verdik benımde hosuma gitti aslında ama sonra sonra soyleyince diyorum cevrenin dili dönmez kızıma baska isimler soylerler diye düşünür oldum😁ayla arya bu tarz dilleri dönmeyip bunları derlermi acaba . Sizce nasıl ismi .
Syst33 minikkurabiyem2019 ay canım bende elif alya koycam annem benim dilim dönmez ben elif der geçerim diyo 😂 ama ben alya ismini çok beğeniyorum o yüzden koycam 😊
ddllkk minikkurabiyem2019 Naz i eklersen pek nazli olursa sonra. Naz veya nazli lar öyle oluyorlar. Ama alya tek de güzel. Güzel kulaga hos. Sen bence dert etme. Istedigini koy. Söyleyip alisacaklar. Herkes ayse emine koyarsa olmaz ((;
Betulzeynep19 Canım sen nasıl istersen öyle koy sonuçta senin evladın ne hoşuna giderse onu her isime alışıyorlar boşver
minikkurabiyem2019 Betulzeynep19 demi benim hoşuma gitti babamızda alya ismini duyunca tamam bunkesin dedi 😂 kaldı oyle son bir ay kaldı doguma cunku kafama takıldı
minikkurabiyem2019 Sccr37 adıyla yasasın isllh güzel günler görsün bebişlerimiz hayırlı evlatlar olsunlar 😌
minikkurabiyem2019 Syst33 al burdan yak anne sen böyle dersen diyeydin😂 ama cok guzel ben elif isminide cok begeniyorum ama bizimkilerde var cok da guzel uymus elif alya 👍🥰
minikkurabiyem2019 ddllkk 😂😂bunu bende soyluyorum babasına o cok istiyor bu ismi . Diyorum allı nazlı kızın olacak bak diyorum 😁🥰
Elif2834 Bende Alya Buğlem koyucam inşallah 🙏 hep çok sevmişimdir Alya ismini ilk duyan söyleyemiyor ama önemli değil alışırlar 😂 ben sevdim beğendim gerisi söylemese de olur 😂
Didi6 Elif2834 Alya güzel ama Buğlem ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/buglem-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1 http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/buglem-isminin-anlami-nedir-cocugumuza-isim-olarak-koyabilir-miyiz.html
Esramese minikkurabiyem2019 deniyo vlla esimin kuzeni koydu herkez cins cins isimler takmis cocuga ismini soyleyemdkleri icin
minikkurabiyem2019 Sumeyye_g işte bende bundan bahsediyorum 😂napalım onlar dedikce ben düzelticem artık