Şu katater takılırken istemsizce hareket edersek nolcak😑 sanırım sadece katater takılmasından korkuyorum 🙈 bu arada gözünüz aydın 🤗
    Ecemsbaby hareket edince biraz can yakiyormus ama hemsireler mutlaka yardımcı olup sizi tutuyorlar merak etmeyin 😊 korkulacak bir şey değil ben de gözümde büyütmüştüm hiç beklediğim gibi olmadı
      ikincibebek2 hiç acı diye bir şey yok sonuçta bir can dünyaya getiriyoruz :) ama ikisi beraber olduğu için sanırım, gerçekten az ağrı oluyor dikiş ağrısı kas ağrısı gibi. Dayanılmayacak bir ağrı asla değil. Ben sezeryandan çok korkuyordum 7 ay boyunca normal doğuma hazırlandım. Sezeryan kararı verilince günlerce korkudan uyuyamadim sonradan pişman oldum kendimi o kadar korkuttuguma
      Merve04 normalde karamsar bir insanımdır. Bebeği kucağınıza alınca her şey boş geliyor 😊
      Dekmek
      Gecmis olsun Allah analk babali büyütsün canim mama takviyeside yap hicbisi olmaz insallah cabucak kilo alir🙆🌼
      Deletedmom0022 genel anestezi ile bayilttiklari sezeryan değil de, belden aşağı uyuşturarak bebeğin doğumuna tanıklık etmeniz sağlanıyor. Aynı zamanda ayilma süreci olmadığı için ağrı ve sızı oranı genel anesteziye göre düşük oluyor. Katedralde belden iğne yapılması için takılıyor. Ufak bir plastik, tıpkı damar yolu açtıklarında taktıkları kelebek gibi
      Cok gecmis olsun , gozunuz aydin bebeginiz de siz de en kisa zamanda toparlanirsiniz insAllah. Miyom rahmin icinde miydi yoksa disinda mi? Bende de miyom tespit ettiler. O yuzden cok korkuyorum.
        Dekmek hayırlı olsun uğurlu olsun inş gözünüz aydın sağlıkla doğmuş evladiniz.bende miyom ile hamileyim şuan sizin kiler kaç santim büyüklüğünde ydi zor bir ameliyat anladigim kadarıyla bende çok korkuyorum bana da doktorum hem sezeryan hemde miyom ameliyatı önerdi
          Aşkım 1 ay oldu bende sezeryan olalı süt sıkıntımız ilk 1 hafta vardı sana önerim boş kaldığında makineyle sağ öyle yaptıkça sütün geliyor aşkım sağlıkla büyüt bebeğini yolu bahtı açık olsun
          Mrs_erkan rahmin içindeydi. Bebeğinize kavuşurken miyomdan da kurtulmuş olacaksınız🙏 sadece iç dikişlerle hafif ağrılar oluyor o da çok normal zaten birkaç güne hemen toparliyorsunuz.
            Mhtp41 Amin çok sağolun 🙏 benim birtaneydi ve 4cmdi. Ama boyu ve ya birden fazla olması farketmiyormus yapılan işlem aynıymış. Korkmayın siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almaya odaklanın. Ben bebeğin kilosu düşük diye ameliyat masasında ağlarken doktorum miyom tespit edildiğini ve hemen almak istediğini söyledi. Hiçbir şey bilmiyordum bu ameliyatla ilgili ve şok oldum masada, ne olacak bebeğe bakabilecek miyim ayağa kalkabilecek miyim diye korktum hatta :) Hiç stres yapmayın hafif iç dikislerde ağrı oluyor o kadar. Birkaç gün içinde hemen toparlarsınız merak etmeyin. Sezeryan da miyom ameliyatı da korkutucu değil inanın
              Mhtp41 Amin çok sağolun 🙏 benim birtaneydi ve 4cmdi. Ama boyu ve ya birden fazla olması farketmiyormus yapılan işlem aynıymış. Korkmayın siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almaya odaklanın. Ben bebeğin kilosu düşük diye ameliyat masasında ağlarken doktorum miyom tespit edildiğini ve hemen almak istediğini söyledi. Hiçbir şey bilmiyordum bu ameliyatla ilgili ve şok oldum masada, ne olacak bebeğe bakabilecek miyim ayağa kalkabilecek miyim diye korktum hatta :) Hiç stres yapmayın hafif iç dikislerde ağrı oluyor o kadar. Birkaç gün içinde hemen toparlarsınız merak etmeyin. Sezeryan da miyom ameliyatı da korkutucu değil inanın
              Dekmek cok gecmis olsun tekrardan rabbim yar ve yardimciniz olsun 🤲
              NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
              Dekmek benim de 2 tane var 3 4 santim iken şuan 10 santim en büyüğü benim miyomlar epeyce büyük doktorum büyümeye devam eder dedi hamilelik süresince inş atlatırım kolayca teskkur ederim cnm allah hepimizin yardımcısı olsun