Modies Merhabalar Herkese, ☺️ Bu sabah planlı sezeryanım oldu Uzay bebek 3270 kg 50 cm doğdu. Spinal olarak anlaşmıştık ama anestezist son anda sana genel yapsak daha iyi dedi ve genel anestezi oldum. Bebek iyi ben iyi. Biraz acım var ama herşey yolunda allaha şükür. Darısı sizlerin başına.🥰
Esradgc Modies ay bende yarın genel anastezi ile sezeryan olucam tavsiye edebileceğin birşeyler varmı önerilerin veya
Mhnds2357 Modies Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu 😊 sezeryan olmam gerekirse genel anestezi düşünüyorum ben de, uyandıktan sonra çok mu sersem olunuyor? O anların tadını çıkaramam diye korkuyorum
Aysedgrlikrkmz Modies inşaallah bizde sağ Salim hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🏼 Geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşaallah 🙏🏼🥰 neden spinalden genele karar verdi acaba
Modies Esradgc merhabalar, Biraz ağrınız oluyor ağrı kesici yapıyorlar. Sadece çorba ve hoşaf yedirdiler bugün. Sabah 9 da girdim 12 saat sonra yürüttüler☺️ Gece tekrar yürüteceklermiş.
Modies Aysedgrlikrkmz ben anevrizma hastasıydım mevcut anestezist spinal demişti ama ameliyata başka biri girdi. Ben de ısrar etmedim. Eşimin girmesini çok istemiştim kırmadılar bizi genel anesteziye de aldılar
Modies Esradgc yaklaşık 1 saat sonra kendime geldim ama 3 saat kadar uyur uyanık bir değişik hallerdeydim. Gerçekten mevzu yürümek ile ilgiliymiş. Kendimi zorladım şuan ayaktayım. Eşim oturtup kaldırıyor ama bebeğin altına bakmayı bile becerebildim.
Selinnnce Modies merhaba saglikla buyutun bebeginzi. Acaba neden genel dedi? Ve genelde uyaninca mide bulantisi oldumu? Ve kac saat sonra uyandiniz?
Modies Selinnnce merhabalar, Hiç mide bulantım olmadı. Hemen uyandırdılar. Benim beynimde stent olduğu için çok stres heyecan yaşamayalım diye genel yapmakta ısrar ettiler