Edaaks Uvercinka benimde yüksekti. 9 ay boyunca ilaç kullanacaksın dedi doktorum her ay da kontrole gidiyorum kan veriyorum düzene giriyor ilaç ile
Etzel Uvercinka Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Hamile kalmadan önce yüksek değildi ama gebelikte yükselmiş. Levotiron 50 mg kullanıyorum. 3 haftada bir kan testi istedi doktorum.
Sinemcvk Uvercinka benimde yuksekti 5 kusuratliydi haşimato troidi çıktı ilaçla dengeleniyor . . Hamilelik suresincede ilacin dozu arttiriliyor bebegin sagligi icin . .
mai Benimde yuksek. Hamilelik planladigimda kan tahlili yaptirmistim o zamandan beri ilac kullaniyorum. 2.5 ve altinda tutmaya calisiyorlar degeri.
Uvercinka mai kullandığınız ilacın adını öğrenebilir miyim? Geve kalmadan önce prednol 4 mg kullanıyordum
Uvercinka Edaaks kullandığınız ilacın adını öğrenebilir miyim? Gebe kalmadan önce hipertiroiditi den dolayı prednol 4 mg kullanıyordum
Uvercinka pyymamm kullandığınız ilacın adını öğrenebilir miyim? Gebe kalmadan önce hipertiroiditiden dolayı prednol 4 mg kullanıyordum
Uvercinka Sinemcvk mai Edaaks pyymamm Etzel Atkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benimşe durumunuzu paylaştığınız için. Bu sanah hematoloji doktoruna gittim. Euthyrox 50 mg verdi aç karnına. 1 ay sonra yine gel kontrole dedi. İçim çok rahat 😇