Kuzey88 H1z2a3 tabi bu sizin tercihiniz kendi adıma Türk olarak Türkçe bir isim koymak isterim kendi dilimi yaşatmak adına
_Merius_ Kuzey88 bizde özellikle arapça olmayan ve kuran da geçmeyen bir isim arayisindaydik bi ara aybuke çok içimize sindi iklim aybuke olsun diye çok düşündük ama sonra tek.isimde karar verdik çok güzel bir türk.ismi aybuke bi arastir istersen anlamını 🧡
Medine_1992 Bende evladıma arapçadan peygamberimizin arkadaşlarından bir isim koymak istedim Kaynanama dedim Arapça koyacam diye ben Arapça isim sevmiyorum dedi kendi ismi Hatice kayınoederimin ismi Mustafa Arapça bir güldük ki söyleyince ülkemizee bircok Arap ismini Türkleştrmişiz resmen 😁😁😁
Zulubik DiCeCa farsça. n harfi ile başlayan kelimeler genel olarak Türkçe değildir. Ayrıca içinde uzun ünlü bulunan kelimeler de Türkçe değildir. Narin 'deki a harfi uzundur. Ayrıca narin büyük ünlü uyumuna da uymadığı için Türkçe bir kelime değil.
Deletedmom0071 H1z2a3 çünkü bizim kimliğimiz TÜRK. Şahsiyetimiz de İSLAM. Bunları kaybetmeyeceğiz ve kaybettirmeyeceğiz. Bilinçli ebeveynleriz elhamdulillah 🇹🇷
Feminel16 H1z2a3 şahsen bana da garip geliyor isim konusu ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum benim kızıma koyacağım ismin anlamı bile yok ama bana güzel geliyor😊