Yegino Rabia_Akci amannn insanoğlunun dalga geçmediği boş konuşmadığı bir şey yok zaten o yüzden umursamayın elalemi önemli olan sizin ne düşünüp istediğiniz ve bence çok hoş keşke benim eşim de bu tarz isimlere açık olsaydı 🙂
Deletedmom0065 Rabia_Akci Okan bayulgen in kızının ismi de Istanbul. Çok isterdim ismimin istanbul olmasını...çok güzel bir isim gercektende cinsiyetsiz ama bir kadına yakışıyor.
Deletedmom0065 dygzygn şimdide sahillerinde suriyelilerin nargile cektiği. Tramvayda afganlarla kavga ettiğimiz mükemmel şehrimiz ;(
[silindi] Rabia_Akci bence çok orijinal bir fikir, burada saçma diyen toplum sürüsü anlayışına kulak asmayın☺️
Tugbaztrk Rabia_Akci benim eşim izmirli oda izmir diye tutturdu ama ben yanaşmadım🙈 Şehir ismi bana cok hoş gelmiyo geneldede🤦🏼♀️
Bsralsn Tugbaztrk Slinn şey dermişim ben adanalıyım Adana koyucam 😂😂 psikopat olur çocuk Adana ismini taşırsa
Feminel16 Rabia_Akci bence çok güzel bir isim ben çok beğendim. Dalga geçerler diye endişelenmeyin çünkü dalga geçmek isteyen yaşıtları isim boy kilo gözlük herşeyi ile dalga geçebilir yaşadığım için biliyorum🤓
Ozgdnc 10 yıl önce bir arkadaşım çocuğunun ismini İstanbul koymak istediğini söylemişti, sonra Okan bayulgen kızına İstanbul ismini koydu. Bence kötü bir isim değil. Şuan piyasada çok kötü yaygın isimler var 😅 ama o insanlara bu ne biçim isim diyemiyoruz tabiki.
Serce Rabia_Akci 2 isim olsun 2nizinde gönlü olsun bebeğinizde ilerde hangisini beğenirse onu kullanır
Gizemciim Rabia_Akci eşiniz istiyormuş siz de istiyorsaniz neden olmasin sonucta İstanbul isimli kaç çocuk var 🤗 adıyla yaşasin 💕