birannebirfurki Kızlar regenesis max kullananlarlar var mı kuzenim tavsiye etti ama fiyatı biraz yüksek geldi bu içeriklere sahip başka bi ilaç var mı bildiğiniz?
35ebruada birannebirfurki Gebeliğin ilk aylarında kullanmıştım doktor uzun bi süre kullan demişti çok iyi bir vitamin ilacı diyebiliriz
Cemredeniz birannebirfurki 1 aydır kullanıyorum doktor tavsiyesi ile çok memnunum internetten uyguna bulabiliyorsunuz ben trenyoldan 46 tl ye aldım dün
Ga35 birannebirfurki süper bişey ben yemek yiyemedigim halde bebegimin kilosu onun sayesinde iyi bide saçlarim tirnaklarim cok güzel oldu sayesinde 😄 36 haftalıgım 9. Haftadan beri kullanıyorum
Pdrcianne Bana da doktorum verdi ama şu sıralar düzenli kullanmaya başladıktan beri ishal yaptı doktor kontrolüne kadar kesmek zorunda kaldım bugün. Yoksa içeriği cok güzel ama yan etki yaptı bende
YesimOzan Ben 5 haftadan itibaren kullanmaya başladım suan 31+1 günlüğüm ve vitamin hapı olarak en iyisi diyebilirim
Deletedmom3 birannebirfurki bana da verdi doktorum folik asitim bitince ona baslicam. Imomdan daha güzel dedi hatta 👍🏻