Ayka9191 Elininanasi salam can necasan? Hamilelik vaxti grip olmamisan? dunennen pisem gorxuram artsin.Ne istifade eliye bilerem
Ayka9191 Elininanasi salam can necasan? Hamilelik vaxti grip olmamisan? dunennen pisem gorxuram artsin.Ne istifade eliye bilerem
ZalovaLeyla Elininanasi aa eynen mende ele idim dogdum palataya girdim 1 saat uzanmiwdimki getdim uwagin yanina goturdum geldim otaga keser olanlar yerinden qalxa bilmirdiler inan tikiwi gelib yuyurdu hekim nece zariyirdilar ureyim agriyirdi.
Elininanasi ZalovaLeyla vallah o tikisi yuyanda agritmirha hec.sadece biraz yandirir baxmada nede olmasa kesikdi
ZalovaLeyla Ayka9191 men yeqinki cox wey almayacam qizimdan cox weyler qalib onlari istifade edecem belke 3-4 bodi birde pamazi kofta aldim
Elininanasi ZalovaLeyla 1 hefteye bitismeliydi ama mende mikrop oldu sagalmadi.tam 6 aya sagalacay dedi
ZalovaLeyla Elininanasi caan Allah komeyin olsun ona qeder hemde korpe uwaga baxmaqda cox cetindi bilirem
Nermin_aliyeva Ayka9191 qizdar salam men 22 heftedeyem hereketderi az his edirem ama 20 heftemde qarnimi dagidirdi bir deyqe durmurdu indi azalib qoresen nie beledi beyaxdan fikirlewirem deli olacam men axirda cvb yazinda ((
Ayka9191 Nermin_aliyeva caaan narahat olma.mendede eledi.Bugun voobshe seherden hechne elemiyib arada vurur.Diyilene gore bele olur.Mende narahatam.Arxasi uste uzan elivi goy garniva bir defede olsa vurur ele olanda
Ayka9191 Nermin_aliyeva boyudukce yeri daralir hereketleri azalir deyilene gore.Nebilim here bir soz diyir inanki mende senin kimi hersheyden narahat oluram 🙈 Ozum gorxa gorxa sene teselli verirem indi))
Nermin_aliyeva Ayka9191 he ele eliyirem ara sira vurur ama evelki kimi aktiv deil bu yanvar tez gelseydi uje her ay bir heyacan kecirtmeyden mende can qalmadi
Ayka9191 Nermin_aliyeva sene didim seherden men uzanmisham vurmur hele 😓 InshaAllah ondada bashga cur narahatchilig kechiraciyiyde)) Yuxusuz galib baxacaiyig ushaga birdan yatarig nese olar 🙈
Nermin_aliyeva @Ayka9191 #5802846 Ayka9191 he nebilim uwaq boyuyene kimi ele bele kececey heyatimiz anayix biz ana )))) indi anami bawa duwurem hardasa tam olmasada neler kecirdiyini neler cekdiyini )