Kovaburcu Ben yaptırıcam devlete gidiyorm fakat verilen şekerli sular mide bulandırıyormulş burada okumuştum eczaneden bir şey alınıyormuş ne oldugunu bilen varmı adını falan ?
Mr1517 Kovaburcu Eskiden suyun içine atılan ilaç varmış o şekilde olurmuş. Şuan asitli bir meyve aromali içecek şeklinde veriyorlar devlettede öylemi tabi bilmiyorum ben özelde yaptırdım canım
Melike35 Kovaburcu gazoz gibi bir şey eczaneden alınan ben aile hekiminde yaptırdım 2 gün önceden sordum ne alayım eczaneden diye aldım dolaba koydum Sabah aç karnına kan verince soğuk soğuk içtim o zaman mide bulandırmıyor
Kovaburcu Mr1517 özeldede öyle dedi arkadasım midem bulandı içemedim dedi 🤦🏻♀️Benm dedemde falan var yaptırmam şart birde ac karnına mı gidicem
Mr1517 Kovaburcu gidiceğin günün önceki gün gece 00.00 den sonra yeme içme yok aç karnına gidiyorsun evet ilk aç karnına alıyorlar sonra yükleme yapıyorlar içiyorsun içeceği kutuda veriyorlar yani bana öyle verdiler elma aromaliydi içtim önemli olan kusmadan içmen asitli olduğu için şeker tadını çok almadım umarım sendede öyle olur, içtekten 1 saat sonra gene vermiştim ben 3 defa aldılar idrarda almışlardı benden senden alırlarmı bilmiyorum canım. Bende yaptırdım işte karşıydım iyiki yaptırdım tiroid çıktı ilaç kullanıyorum şuan 🙏🏻
Kovaburcu Melike35 adı ne aldıgınız seyin ecZaneler bilir heralde şeker yüklemesi için bişe varmış desem?
Melike35 Kovaburcu evet belli ama mesela kimine 50 lik oluyor bana 75 lik al dedi hemşire onu sorman lazım