Cansummm Hafize_ tahlil yaptırdığınız hastanenin referans aralıklarına göre değerlendirilmeli bir zamanlar bende de aynı sorun vardı en yüksek 22 çıkmıştı ve bu sonuç gittiğim hastaneye göre yüksekti. Dostinex diye bir ilaçla prolaktin hormonu dengeleniyor. Beyinde hipofiz bezinin salgıladığı bir hormon genelde yeni doğum yapmış annelerin tabiri caizse süt koruyor dedikleri bu hormon yüksekliğinden kaynaklıdır bu sebeple gebelik istiyorsanız prolaktin hormonu yüksekliği yumurta tembelliğine neden olduğu için gebelik zor olabiliyor.
Hafize_ Esramese ondan önce ki ay da 9 gün gecikmem olmuştu o da ilk defa oldu benim adetim hep düzenliydi son ikisi bu şekilde oldu
Hafize_ Esramese ondan önce ki ay da 9 gün gecikmem olmuştu o da ilk defa oldu benim adetim hep düzenliydi son ikisi bu şekilde oldu
Esramese Hafize_ bu ayda dogru zamanda olman gerektgn tarihte olursan anlaki iyilestn bebekto gelebilirrrrr
Hafize_ Kubrabdrhmn0235 hormon testi yaptırmıştım ben gebeliği engelleyen bi durum var mı diye prolaktin yani süt hormonu gebelikte süt üretimini sağlayan hormon ve normalin üstünde olduğu zaman etkileyebiliyormuş çok yüksek olan kişiler de hamilelik dışında göğüsten süt geldiği bile olabiliyormuş ben de bilmiyordum biraz araştırınca öğrendim 😊
Bsyldrmdlk Hafize_ benimde bekarlığımda yüksek çıktı. Takip ettik ilaç kullandım düşürdük şu an son 9 günümüz beyefendiyi bekliyoruz 🤗🤗
ant2602 Hafize_ enfeksiyon bak bende vardı ilk denemede olmadı. Hatta yani ilk denemede yapılacak herşeyi yapmamıza rağmen bacak kaldırma, yatma doktora gittim enfeksiyon çıktı ilaç kullandım fitil ve kullandığım ay sürpriz şekilde hiç bişey yapmadan hamile kalmışım. Tek sorun o gebeliğim boş gebelikti. Bence onunla alakalı olabilir
Hafize_ ant2602 aynen bizde herşeyi uyguladık olmayınca öyle gittim doktora bana da ilaç ve fitil verdi kullanıyorum şimdi onları rabbim inşallah nasip eder
Blackkcat Hafize_ canım benimde 20ye yakın bişey çıkmıştı geçen yıl,araştırdım hamile kalamam sandım o ay korunmadık kaldım bebeğimin kalbi durdu martta,4aydır korunmuyoruz şimdi de nasip olmuyor,göğüsümün ucunu sıkınca süt gibi beyaz bişey geliyor arada🙈
Hafize_ Blackkcat kuzum süt veya beyaz akıntının gelmesi süt hormonun yüksekliğinden oluyormuş tekrar bi git doktora
Blackkcat Hafize_ hep geliyor benden canım özellikle yumurtlama dönemimde aşırı yüksek deil prolaktin,oğlumada öyle hamile kaldım oğlum 3yıl emdi aşırı sütüm vardı🙈sol meme ucunu sıkınca bi nokta geliyor işte o yüzden gittim geçen yıl çocuk olmaz korkusyla korunmadık hemen o ay hamile kaldım o melek oldu,şimdi 4aydır yine deniyoruz nasip
Blackkcat Hafize_ sağol canım olmayan herkese inşallah,dün ya da bugün regli günüm bakalım nasip bu ay ovülasyonla yumurtlamamı takip ettim