AseLiya 25 haftalik hamileyim sabah karnımda hicbisey yoktu simdi baktım hep çatlaklar olusmaya baslamıs her banyo sonrası vazelin kullanıyorum ne onerirsiniiz catlaklar icin
DnzNhr AseLiya cnm bu senin yapında varsa çatlaklara engel olmak zor🤷🏻♀️ Mesela benimde kalçamdA ve bacak içlerinde oluyor neler denedim ama maalesef 🙈
Superfreshlerim AseLiya en büyük etken genetik canım, diğerlerini kafan rahat olsun diye kullanıyorsun, mustela kullanıyorum ama karnım büyüyünce çatlar diye düşünüyorum
Mavilianne AseLiya 24. Haftamda başlamıştım bende çatlamaya 3 gece de çatır çatır çatladım. Deri kalitesi işe alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Ama yine de nemli tutabilirsiniz karnınızı
Denizbozok En ucuzu tatlı badem yağı, hindistancevizi yağı Güvenilir denilse de sanmam ama kullanıyorum lierac mustela gbi çatlak giderici kremler Ama doğal yağlar çok güzel nemlendiriyor biraz kullanma yapıyo ama
sevdaertene Yapiyla alakalı ben çok okudum her türlü kremi sürüp yine çatlayani galiba kremle pek etkilenmiyor
AseLiya Nemli tutmaya calisiyorum zaten vücudum catlamaya meyilli bi cilt kilo alip vermekten bile catlaklarm var 🙁
Sumeyra19 Bende mustela kullanıyorum karnımda yok ama basen ve kalça kısmında var önceden az vardı kilo almıştım bi andan ondan olmuştu ama şimdi sanki daha coğaldı gibi
Selay AseLiya ben Hindistan cevizi yağı kantaron yağı birde bebe yağı aldım canım hangini isterse o gün onu sürüyorum 😊