Loya06 hndgkct bende 1.72 boyundayım 87 ile hemile kaldım 🤦♀️ 17+3 üm 86 kiloyum 😂 doktorum kiloyu hiç sıkıntı etme güzel beslen hamur işi tüketme yeter dedi 😂 bayağı zaman hiç almazsam çok iyi olacak işin sırrı bol su içmek ve elma yemek gerçekten işe yarıyo 👌
Akfth hndgkct 99.5 la hamile kaldim Bulantilarim asiri derecedeydi 6 ay boyunca bisey yiyip icemedim suan 32 haftaligim 94 kiloyum galiba kilo almiycam da cunku hala dogru durust yiyemiyorum Ama ben emzirirken aliyorum keske ozamnda almasam 🙈
Akfth 170 boyum bide herkes zatyifladin diyi ne guzeellllllll 😎😎😅 Cocukta iyimis bayada kilo almis 2kilo 100 grqm olmus 32 haftada
Nihanak hndgkct 90.2 ile gebe kaldim. 34+6 haftaligim simdkye kadar 6 kg aldim 😊 insallah 100 u gormeden dogururum. 🤦♀️ kilolu gebe kalanlar daha az.kilo aliyo demislerdi inanmamistim. Gercekten oleymis. Onca yememe ragmen 6 kg aldigim icin cok mutluyum 🤣
Bsralsn Nihanak bende 1.72 boyum var 82 kiloyla hamile kaldım kilolu sayılıyorum ama mutfağın önünden geçsem tartıda sayı 3 artıyor 😡😣🤓 İlk hamileliğimde de 65 ile hamile kalıp 85 ile Doğuma girmiştim süt yapsın diye onu bunu yedirdiler çocuğun 40 Mevlüt’ünde 93 kiloydum 🤭🤫
hunilimom Elif_murat 2 ay oldu doğumdan 1 hafta sonra 14 kilo gitti 9 kilo kalmıştı onuda 1 ay içinde vermişim
Elisaalya Safiyeerdall normal beklerken preeklamsi den dolayi acil sezeryan oldum ama bu kez normal olucak insallah😍
ArzuK Mutire Allah aşkına hiç almamışsın ki sen 🤣maşallah ben bir buçuk ayda 8 kilo aldım 78 le hamile kaldım düşün
Mutire ArzuK kuzum yeni yeni almaya başladım ondan bu moral bozukluğu 🤭 doktor 83 le dogurucaksin dedi o yüzden yoksa bana kalsa bende bı 10 -15 aldiydim çoktan 😂😂
Nihanak ArzuK valla uzun bi sure bende inanmadim hala da inanmiyorum nasil olur diye oyle ki gobegimi gorsen ikiz mi diyo herkes 😂 o kadar.gobege 15 kilo almism gibi duruyorum 😂 saglik ocagi dr un tartisi evdeki tarti bi de avm.lerdeki parali boy.kilo olcen cihazlarla beraber 4 ayri tartida kontrol.ediyorum anca inandim valla 🤣🤣
ArzuK Cansu85 🤣siz buna kilo almak demiyor musunuz düşün 2 aylık hamileyim 10 kilo aldım sen yuvarlanırsan ben napim 🤣
ArzuK Mutire katı Dr lar dan demekki benim önceki Dr da öyleydi bu Dr sagolasın hiç karışmıyor ondan rahatım ben de herakde🤣