Oznur_yildiz Merhaba bursada önereceğiniz kadın doğum uzmanı doktor var mı? Hayat hastanesi Jimer hastanesi ve Medicana hastanesin de özellikle kontrol ücretleri doğum fiyatları bilgilendirir mısınız lütfen
Hira17 Oznur_yildiz canım ben Ceylan hastahanesi Sibel Akesen e gidiyorum çokta memnunum muayene ücreti 150 TL ama doğum ücretini sormadım henüz
Seymaa16 Oznur_yildiz canım para sorun değil dersen umi plaza ORHAN ORHAN pembe mavi telefon numarası verebılırım sekreterın. 260₺ 2 muayene bedava öyle seyler tan edın değilim
Simges Oznur_yildiz jimer hastanesi selim akgünde 12 gün önce 2. Doğumumu oldum kendisinden okadar memnunum ki bayram demeden tek telefonla 1 saat içinde doğuma aldı beni , muane ücreti 150 tl doğumada 5000 tl verdik.
Celins_ Oznur_yildiz merhaba bende Esentepe hastanesi Gönül Doyran'a gidiyorum. Muayene ücreti 135 tl doğum 2750 normal sezeryan aynı.
Busra5341 Ben esentepe gonul doyrana gidiyorum simdilik memnunum . Jimerde nuray sozeri vardi gittim memnun kalmadim jimer ayrica para tuzagi . Medicanada ozlem hanim vardi arkadasim ona gecti onunla dogum yapti ve cok memnun kaldi birde volkan beyi cok duyuyorm medicanada . Onlarin ozel sigortasi vardi ucretlerini bilmyrum ama esentepede 135 muayene dogumda 2500 2800 falanmis henuz konusmadik canm fikir olabilir
Busra5341 Celins_ canim bende gonul hanima gidiyorum . Gece geldgnde falan ekstra ucret aliyormu bilgin varmi biz daha 17 haftaligiz hic konusmadk bu konulari bilgin varmi