Annemiolcam Eltinizin ailesi de yok hükmünde mi peki? O da iş yapıyor mu? O da kul köle mi? Benim eşim de böyle düşünemedi. Bi de seveceksin diyordu. Sevmeyeceğim, sevmek zorunda değilim. Bana saygı duyduklarında saygı duyacağım. Benim bugün yanında olduğum adamı bu adam haline getirenler onlar çünkü. Oturduk terapistle beraber sevmek zorunda olmadığımı anlattık. O da sevmek zorunda değil. Ama bugün çocuğunu taşıyan kadın o aile sayesinde var. Bu arada madem durumları iyi ve madem çekirdek aileniz o kadar geniş buyursunlar maddi olarak torunlarının her işini halletsinler. Temizliğinizi, alışverişinizi atın üzerlerine. Eltiniz gelsin ev temizlesin, kaynananız her alışverişini yapsın. Hep bana hep bana olduklarını görür eşiniz belki? Gerçi eşinizde de hep bana durumu var. Benim ailem var senin yok diyebiliyor. Kendisini anası taşımış da siz ağaç kavuğunda mı yetişmişsiniz. Bu arada benim ailem de okumuşluk, görmüşlük açısından fark atar. Ben eşimden çok kazanıyorum. Kesinlikle bunun ezikliğini yaşıyorlar. Maddi hiç bir beklentim olmamasına rağmen, o öyle her şeyi isteyemez dediler benim için. Aynı kişi benim ailemden eşime iki takım elbise istedi. Acıyorum ne diyim.