RukenZeki 36+5 günlük olduk kızlar henuz sancım olmadi ama yürürken ve bebek hareket edince alttan çok kötü batmalarim oluyo sizde durumlar nasil
Yprkk RukenZeki bizim de 36+2 karında sertleşme parça parça kramplar oluyo 2 gündür . Cuma kontrol var bakalım .38+3 de sezaryen planladık ama bakalım 🤷🏼♀️😁
gulcingnlts RukenZeki haftamız aynı . Benimmde öyle hatta bazen çıkacak sanıyorum :) yürürken yuvaletim geldiğimde zorlanıyorum yürümeye neyse ki az kaldı :)
SemaAsya RukenZeki Benim de 35+5 bugün.Özellikle hafta sonları çok yoruluyorum ayakta kalıyorum. Alttan vurmalar oluyor, kasılmalar, tekmeler... Azıcık daha zorlasa çıkacak gibi geliyor hatta ama yalancı malancı diyip geçiştiriyorum 😁
Scb RukenZeki bende 37+4 teyim aynı batmalar bendede var geçen gün aglicaktim o derece canim yandı sanki rahmi içerden kesiyorlar gibi
Anneyimki 35+1 bnmde alt tarafa aşırı basınç var. Ama bugn saglık ocagına gittm karnın yumuşak daha sertleşmemiş gününü bekker hatta geçebilir dedi. Ne alakası var sertleşmeyle bileniniz varmııı
RukenZeki Allah yardimcimiz olsun bide sancıların erkenden olmasi iyi bisey mi rahmi mi aciyo acaba diye düşünüyorum 🤔 benim yok normal mi son anda mi gelmesi iyi bilemiyorum ki kafami karıştırıyor 🤔ve suan hersey normal gorunuyor dogumdan çok korkuyorum rabbim tasiyamiycagi yuku vermez kullarina biliyorum ama kendime güvenim yok nasil doguracam diye düşünüyorum hep çok korkuyorum🙁
Gulchirai RukenZeki 39+0 yalancı sancı var çatı muayenesi yapmışt 2 hafta önce açıklık yok bşi yokdy devlet hastanesıne gıdıyordum artık özele gıtmeye başladım bakalım be olacak ne bıtecek bu cuma rendevum var eylul annesı olacağım inşallah bu gidişte galiba ☺️
deletedmom9494 RukenZeki 36+4 doktor kontrolum bugündü 10 gün içersin de Doğumun olur dedi tekrar nst istedi bu hafta 🥰
Mervednr RukenZeki 35+6 bende 30. Haftadan beri var. İğne gibi batıyor sürekli. Sancılar kramplar devam ediyoruz doktorum normal diyo ama
Aysedgrlikrkmz RukenZeki bizde 36+5 olduk çok şükür 🙏🏼 Bizde 38+2 de sezeryan olacak inşaallah 🥰 bende aynı durumlar var sancı yok ama ayakta uzun süre kalınca bi de bebek hareket edince ağrılar oluyor ama şükür ciddi sorunlarımız yok🙏🏼🥰 hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼
Symm RukenZeki benmde altıma asırı derecede baskılarım oluyo önümdede arkamdada hissediyorm baskıyı hatta karnında sert