Zeytin Yagmur__ bizim de 28+3 🤗 inşallah tam doğum tarihlerinde gelir miniklerimiz, çok özel bir gün 😇
Perimasali89 Minikpirincim her gece 12 ti bekliyorum sabırsızlıkla bir gün daha geçsin diye 🙂 birde benim düşük riskim var 13. Haftayı özlemle bekliyorum 🙂
Minikpirincim Perimasali89 aaa sen de benim gibisin . 12yi gecince esimle hemen bakiyoruz uyumamaya calisiyoruz 12ye kadar 😍 bu hasret bi bitse ahh bi kokusunu ceksek soyle icimize 😍
Minikpirincim Moulinrouge oyyy minnak fasulyeee buyuycek incir olcak annesi ben 5 haftalikken ay bu nasil buyuycek diyodum incir olduk
Tgba96 Zafertugce ben de oluyor canım 😑 sanki burdayım anne der gibi 😄 erken evet mesela şu an 8 haftam bitmek uzre 9 gircm
Cemoss Semide00000 valla buaralar annmde kldgm icin bayaa rahat gdiyo tek oldugum zamnlarda zorlanyorum safra kusmam devam ediyo ama 2 gundur durddu gibi 😊 bebis buyuyo gobegm top gibi oldu boyle gdyo canm senin nasl gdyo 😊😊
Semide00000 Cemoss caan) hep iyi olsun) aynen bendede Sabah bulantilarim geçiyo iyiim ama bazen sırtım aciyo oda normal yani)