Minnakannecik Kızlar benim telefondaki haftamla doktorumun söylediği arasında fark var bunu bir tek ben mi yaşıyorum acaba 😕
Minikpirincim Minnakannecik hayir canim aynisini bende yasadim. Doktorun isaretliyor ya bebisi hani bi basindan bi ayagindan makine otomatik olarak yaziyor haftayi boyuna gore sen ona takilma telefondaki gelisimlerine bak. Ben doktoruma sorunca bu sekilde gosterdi bana isaretledigim yeri buyutursem hafta buyur dedi..
EvlatMutlusuAnne Minnakannecik benim son adet tarihimle doktorun dediğide farklı çıkıyo 5 6 gün farkediyo
Zafertugce Bende kalp atışını 7+5 gitmiştim ultrasonda tam 7+0 çıktı ultrason böle geri ilerleyen haftalarda da ileri atıyormuş bebeğin gelişimi belirlendikçe oluyo demişti doktorum
Zafertugce Hanımlar birde bende 2 gündür karnımda hani göz seğirmesi olur ya karnımda ara ara sağlı sollu seğirmeler var bebeğimi hissettiğimi söylüyorlar sizce doğruluğu varmı
Minnakannecik Zafertugce olabilir belki ama hiç o kadar çabuk hissedeni duymadım 😕 yani yanlış anlama beni ama hissetmek için daha erken bence 😞
Tgba96 Zafertugce ben de oluyor canım 😑 sanki burdayım anne der gibi 😄 erken evet mesela şu an 8 haftam bitmek uzre 9 gircm
Zafertugce Minnakannecik Bende erken olduğunu düşünüyorum ama öyle dedikleri içim kafam karıştı ama yinede böyle hissetmek çok güzel 😍😊
Zafertugce Minnakannecik Siz kaçıncı haftalarınızda hissetmiştiniz 😊ve ilk nasıl hissettin acaba siz daha tecrübelisiniz 🤗
Minedag 22+2 Çarşamba detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlı ve birazda endişeliyim inşallah sorunsuz geçer kızlar dua edin 🙏🏻😊