SibelY Kızlar 18 haftalık hamileyim yavaş yavaş bişeyler almaya başladım ama sizce aceleci mi davranıyorum.
Semiha57 SibelY Bende 20. Haftadayım hala hiç birşey almadım ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum neler alıcam onu da bilmiyorum 😕
Busra5341 SibelY ay bende cok sabirsizlaniyorum almak icin bu hafta cinsiyet kesinlessin baslamayi dusunuyorum bizde 17 haftaligiz 😊
Rapunzel2019 SibelY 23 haftalıgım tüm tekstil ve beslenme araçlarını aldım.. zaten ilk kızımdan kalma beşik falan var. Çok aşırı birşey almadım. 6-9 pek almadım, genelde 0-3 ve 3-6
Fasulyem22 Semiha57 ben 27 deyim hala birşey almadım endişelenme zaten çoğunu aynı yerden alacaksın 😄
Ysmn_61 Ben ilk çocuğumda 5 Aylıkken başladım yavaş yavaş bişeyler almaya o kadar eksik oluyo ki doğurduktan sonra bile eksiklerini aldım 😂 beşik işini de 7 aylıkken yaptık
Seyuba Ben 11 haftalıkken alıyordum hiç erken değil paran oldukça canın istedikçe al 😂😂 ama sakın benim gibi küçük küçük şeyler alma.. aşırı almışım birde hep 50 cm 56 cm 😂😂😂😂😂
ece_18 Sakin olun kızlar. Bn 27 yim bn bile toplu alışverişe çıkmadım henüz sadece begendilerimi aldim
ekara SibelY ben 23. haftama geldim bir takım elbise bile almadım😳 2-3 hafta sonra kısmetse başlamayı düşünüyorum.
Badevehande Yok hiçte erken değil sona bırakınca hesapta olmayan öyle çok şey varki nasıl yetiştiriyorlar hayret ediyorum bebeğin bezi bile bir paket 60-70 tl şurda bi hastane çıkışı 150 tl zıbının tanesi 10 lira en aşağı 10 tane lazım sadece zıbından yani 5 milyara yakın birikmiş paran olsa sona bırak derim ama hiçkimseyi dinleme al yavaş yavaş bitmiyor
SibelY İyi o zaman ben almaya devam edeyim 🤗 çünkü kıyafetler çok pahalı ve toplu almaya durumumuz olur mu olmaz mı Allah bilir o yüzden alışverişe devam 👍😁