Seline Kızlar 13 haftalık hamileyim bu haftaya kadar herşeyden çok tiksintim hep bulantım vardı ama hiç kusmadım hep artık geçer 12 haftadan sonra düzelirsin falan diyodu çevremdekiler bugün o kadar kötüyüm ki ilk kez lavaboya bile yetişemeden ne varsa çıkardım su bile içemiyorum yatıyorum korkumdan kalksam tekrar çıkacak geçer diye beklerken böyle yükselmesi normal mi 😔
Selinkrdag 13+4 hala kusuyorum bende bir an önce iyi olmak istiyorum herkes gibi hamileliğimin tadını cıkarmak istiyorum ama malesef su icmeyi özledim su icince kusuyorum
Seline Selinkrdag bende öyle başlayınca hafif geçecek atlattım sandım 😔 hiç sağlıklı beslenemiyorum hamile kalmadan önce ekmek makarna yemezdim şimdi sadece ekmekle bulantım geçiyor sırf bu yüzden hızlı kilo alıyorum 😔
Betulackln 27+3 hala kusuyorum 😑 basta daha aşırı sekildeydeydi tabi ne ekmek ne su agzima koyamiyordum şükür hafifledi ama tamamen gecmedi kimisi 9 ay ceker sende öylesin diyor doktor
Selinkrdag Betulackln çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın insan hamile olduğuna sevinemiyo bu kusmalardan tat alamıyorsun gercekten
Selinkrdag Seline Allah yardımcımız olsun yaşamdan soğuyosun mide bulantısı yaşadığın icin ben 6 kilo verdim kızım sağolsun çok yoruyo daha doğmadan🥰