Birkucukumut Kızlar zaten bi kac gundur ellerım ve bacaklarım uyusuyırdu bugun kahvaktıdan sonra bulasıgı yıkarken bırden gozlerımın onu karardı puslandı uzandım dısım ve basım agrımaya basladı normal mı acaba suan kendımı iyi hıssetmıorum içimde bi korku varmıs gıbı kalbım pırpr anlamadım bşrden oldu tansıyonum fıaln mı dustu kı 33+1 haftakıgım
mmrv Birkucukumut bence hemen acile gitmelisiniz ve doktorunuzu aramalisiniz Allah korusun kesinlikle korkutmak istemem ama gebelik zehirlenmesi olabilir.. insallah onemsiz bir şeydir.
Deletedmom2 Birkucukumut düşük değilde yükselmiş gibi geldi bana bende tansiyon problemi var yükselince o şekilde oluyorum yakınlarda sağlık ocağı ya da hastane varsa acile gidip bir tansiyona baktır derim
Seyuba Birkucukumut tansiyonun düşmüş canım bende sürekli oluyor 30 haftadan sonra tansiyon sık inip çıkıyormuş zaten 34 haftalığım bende her gün oluyor bolca dinlen
Minedemir15 Birkucukumut tansiyon olabilir cnm bana da oluyodu doktora gitmedim bnm tansiyonum hep düşüktü sen git bi görün bnce
Selambengeldim Ben 12. haftamdayım seninle aynı belirtileri yaşıyorum bi an bayılacak gibi oluyorum bende bekleyeyim burda
Birkucukumut Olabilir canım ama esım calısıyo ve yuruye bılecek durumda degılım ancak dortten sonra gıdebiirim doktoruma yazdım
Birkucukumut Evet canım gıttım herseyım normal cıktı kan tahlılı idrar tahlılı nts tansıyon hepsı normal ama neden oyle oldu anlamadım
mmrv Birkucukumut çok sevindimm.. ya o anlik şekerin tansiyonun oynamiştir belki yorma kendini beslenmene dikkat et.
Birkucukumut Minedemir15 canım gıttım herseyıme bakıldı normal dendı dunde oldum boyle bı anda oluyor sonra 2 saate gerı halıne donuyo sanırım