Oznurozgurozum Kızlar bebeğim normalinde çok hareketli gün içinde sürekli hissederim ama 2 gündür hareketleri yavaşladı hareket ediyor ama daha az sıklıkta ve eskisi gibi sert vurmuyo hastaneye gitmeli miyim başına gelen var mı acaba
Busramerve Oznurozgurozum bazı haftalar azalr bazı haftalar artar normal. Hiç hareket etmezse endişelenmek lazım canım
_busra Bende 27 haftalık hamileyim. Benim bebeğim de çok hareketliydi normalde. Gün içinde hareket etmese de akşam yattığımda yada gündüz bile uzansam başlardı hareketlenmeye. Bende 1 haftadır nerdeyse çok fazla hareket hissetmiyodum. Bi kaç gündür yine başladı. Bu haftalarda olanlardan duydum aynı şikayeti. Sanırım normal . Ama hiç hareket etmiyosa yine bi doktorunuza gidin derim ben.
Oznurozgurozum _busra hareket ediyor hiç hareketsiz değil ama eskiden karnımda dışardan dalgalanmaları daha net görüyordum her uzanmada mutlaka kıpir kıpır olurdu şimdi hareketler nadirlesti bide o sert tekmeler 2 gündür yok yani kafama takıldı 😏
Helin2727 Kızlar bende 5 aylık hamile olduğumda karnıma atığı her tekme canımı yakıyordu hata ben kendi kendime 6.7.8 aylık olursa bu tekmeler karnımı yırtar diye düşünüyordum 😄😄 su an 28 haftaligim ve 1 buçuk aydır haraketleri çok yavaş doktor normal dedi
Helin2727 Oznurozgurozum bildiğim kadarıyla geniş olan yerleri artık bebek büyüdükçe darlaşıyor ve daha az hareket ediyorlar bebeklerimiz 👼
Oznurozgurozum Helin2727 yaa evet olabilir 😊 25 haftalıkken 24 haftayla uyumlu çıktık daha dogrusu vücut 25 le uyumluydu kafa 24 le kafamiz biraz minyon dedi doktor gelisim sorunu yok dedi 650 gr dı o zaman simdi durum ne oldu bilmiyorum hareketlerde azalınca kaygilandim biraz
Helin2727 Oznurozgurozum su an kaç haftaliksin ben cuma günü gittim 27 haftalık bebeğim 1 .50 kiloydu
Helin2727 Oznurozgurozum Anladım canım doktor da benim son adet tarihimden hesapladı 30 haftalık dedi benim kendi hesaplamam da 28+4 günlüğü gösteriyor 🙂😉