Gamzee21 BilgecyLn böyle sinsiler var hep hayatımızda benimde görümcem öyle 😂 çocuk yere düşecek olsa tutmaz bile 🙄 Böylelerini de anlamıyorum annesini sevmek zorunda değilsin ama o küçücük yavru daha dünyadan haberi yok. Bir meleğe böyle kıskançlıklar nasıl yapıyolar anlamıyorum 😤
BilgecyLn Gamzee21 burda sohbet varken atayım bunu oğluma yapmıştım https://i.hizliresim.com/JVVj1J.jpg Bu ay içimde bi umut var sanki hamileymişim gibi ve eşimde bende olursa kız olacakmış gibi hissediyoruz onun için bunu başladım https://i.hizliresim.com/r00Gl3.jpg Hamişlere tavsiyem böyle uğraşlar güzel oluyor 😍
derinmilatuncay Gamzee21 benim eşim cinsiyeti öğrenmek istemedi kendisi sülalesinin tek erkek çocuğu kuzenleri felan kız hep... hiç merak bile etmedi aklıma hep kız olursa dışlayacak diye getirirdim bir gün çok sinirlendim sordum dediki rabbim bilir.. Sonra cinsiyeti öğrendim ve balonla ona sürpriz için arkadaşlar felan toplandık tabi patlatınca öğrendi kız olduğunu böyle bir sevinç hiç görmedim.. Allah dualarımı kabul etti ve bana kız evlat rahmet verdi dedi.. Şimdi kızımızı dört gözle bekliyor
Mutire BilgecyLn ay harika yapmışsın 🌹eline emeğine sağlık maşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin , kanaviçe oluyor değil mi bu , zor değil mi peki
Nurcan6148 Gamzee21 Bizdede tam tersi herkeste bir kız sevdası var😁ilk çpcuğum erkek kıza hamileyim sevinçten havalara uçtu herkes kız diye.Neden heyecanlı değilsin diyorlardı cinsiyeti belli olmadan önce bana.Benim için hiö farketmez diyordum rabbim sağlık versin hayırlı evlat olsun cinsiyet hiç önemli değil.
BilgecyLn Mutire gözlerimi bozdu ama ben seviyorum uğraş oluyor akşama kadar boş durmaktansa böyle şeyler yapıyorum canım 😊
Santaclarita Gamzee21 valla onun kızla erkekle alakası yok benimde erkek ve genelde orta yaşlı ve yaşlı teyzeler sorup söylediğimde ‘olsun’ diyolar 😅 ya olsun ne sanki kötü bişey gibi sinir oluyorum
Eslina Gamzee21 ahh hiç sorma canım ben 3 yaşında bir kızım var bu 2. Gebeliğim oğlum olcak annemler kız kardesim yakın çevrem çok sevindi bir kız bir erkek çok güzel oldu diye yanlız sevinmeyen kişilerde kayınvalidem ben ikinci gelinim birde eltim var büyük onun iki kızı var yanlız o biraz fazla yalaka ve yağcı sürekli arar sorar onları yalakalık yapar ben yapmıyorum diye sevilmiyorum onun oğlu yok diye benim oğlum olacağına bil sevinmedi yok neymiş kız çocuklarını daha çok s viyormum keske buda kız olsaymış insan gelinini sevmese bile oğlu için buna sevinir öyle değilmi şaştım kaldım
Adisimmm Rabia2019 eşime de demişler kadını üzme 2. Erkek olur belki filan diye eşim de kız olsun diye sevgiliykenden beri hayal kurardik manyak mi bunlar diyor😂😂😂
Rabia2019 Adisimmm ay töbe töbe o ne ya nerde yaşıyoruz😂😂😂 sana da yazıklar olsun bi erkek doğuramamışın😂😂
Gul_ Gamzee21 insallah canım Allah her kesin gonlune göre versin bu hasetlik kiskanclik yuzunden ilk bebeğim erkekti kaybettim eşimin akrabalari erkek duşkunuler ve benimle birlikte 5-6 hamile daha vardi ama hepsi kiza hamileydi bebeğim ölduğunde mutluluktan uçuyordular nerdeyse şimdi yine hamileyim bu kez cinsiyeti soylemedim insallah bu bebeğimi sagsalim alirim kuçağima😔
Gamzee21 Gul_ canım ya çok üzüldüm 😪 Herşeyde bir hayr vardır belki doğsa sağlıksız bir bebek veya hayırsız olacaktı, İnşallah sağ salim kucağına alırsın, hem kızın hem oğlun olur umarım ikisindende mahrum etmesin rabbim ♥️🤲🏻
Kitapsev Gamzee21 benimde Allah nasip ederse oğlum olacak. Aile buyuklerınden soranlar var ne olacak dıye erkek dediğimde Allahım cok sukurler olsun hadi gozunaydın ay cok sevındım gibi cumleler duyuyorum ve bu beni çok uzuyor ne yani kız olsa ne olacak hadi ya bi dahaki seferemi diyecekler. İnanım onlara inat kızım olmasını çok istiyordum Peygamber efendımız kız cocuguna cok deger verıyprmus deyıp susturuyorum. Sonrada dönüp kendi içimde özür dilerim oğluş diyorum 😔
Deletedmom0071 Evet bu bizim milletimizde var. Cahiliye devrinde Peygamberimize de yapılmıştı hatırlarsanız. Kız çocuğu bar diye soyu kesik muamelesi yapılırdı. Abartılı sünnet düğünleri yapıldıkça, oğlum aç pipini amcana göster gibi söylemler oldukça, erkek çocuğa yapılan ayrıcalıklar süregeldikçe erkek çocuk ile övünülmeye devam edilecek. Bu toplum kadınların katillerini kendi elleriyle yetiştiriyor. Bugün Emine Bulut yarın erkek evlat ile övünen kadınların gelinleri... bu algıyı yıkmak burada her bir anne için en başlıca görevlerden biridir.
Serapynr Benimde iki kızım var 3. Ye hamileyim oda kız.daha 2 gün önce eşimle beraber bizi bir tanıdık gördü aaa hamilemisin dedi evet dedim cinsiyeti sordu tabi hemen bende kız dedim mutlu bir şekilde bir kahkaha attı herkesin içinde eşime erkeği aradın bulamadın mı çok çalışacaksın damatlara dedi.eşimde gerçekten 3. Yü de kız istemişti hep derdi ben 3 kız babası olmak istiyorum diye.o kadına cevabını verdi ama ben çok üzüldüm böyle cahil insanlarla muhattap olmak zorunda olduğum için onun tek bir tane oğlu olmuş yaşlı bir bayan oğlundan bulsun diye ah ettim inşallah torun yüzü göremez olsun da kız olsun diye yalvartsın Allah
Dudus Gamzee21 ben 6 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım 6 yılll bayramda büyükleri ziyaret oldu cinsiyet soruldu haliyle kızım olucak dedim oradakilerin tek lafı ilk çocuk erkek olsaymış dediler erkeğe niye bu kdr tapılır anlamam cahillik bende kız çocuğu daha merhametli dedim tabi konuşmaya devam ettiler umrumda olmadı geç geldi hayırlı sağlıklı olsun ne farkeder cahile laf anlatmak çok zor 🤷🏽♀️
Rabia2019 Dudus benim ilk çocuğum erkek olacak inşallah ama kesinlikle ilk çocuk erkek olmalı olayına katılmıyorum kız anneye arkadaştır benim annemle aramda 18 yaş var ve çok güzel bir şey arkadaş gibiyiz, ilk çocuğum kız olsun isterdim ama hayırlısı buymuş oğlum olacağı için de çok çok mutluyum 😍
Sbkts Gamzee21 böyle bir saçmalık olabilir mi, Rabbim ikisinin de duygusunu tattırmış sana ayrıca eşin mutluysa seviniyosa dışarıdaki kimseyi takma, stresi evinden içeri sokma bırak boşver napıyolarsa yapsınlar. Allah ta onların kalbine göre versin ne diyelim.