Gamzee21 Kızlar sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir, Kız veya erkek ? Bunu çevrenizdekilere söyleyince ne dediler. ( yani ben şunu anlamıyorum, bu saçma cinsiyet davası nedir, ya senelerce çocuğu olmayan insanlar var 😪 veya hasta çocuğu makinaya bağlı yaşayan çocuklar var 😢 Yarına ne olacağımız belli değilken insanların bu cahilliği beni öldürecek) Allaha şükür Benim bir kızım var, Şuan rabbim nasip ederse oğlum olacak hamileyim daha, Çevremde sevinen sadece benim annemgil ve eşim oldu Geri kalan herkes bir suratsızlık, istememezlik, yani hasedledikleri belli yüzlerinden, kızıma hamileykende herkes sevinçliydi, ( yani kıskananlar ) Bu nasıl bir salaklıktır ya ? İnsanlar bir tırnağını yaratamazken o meleklerde cinsiyet ayrımı nedir. Allah herkesin gönlüne göre versin demek en güzeli heralde 🤲🏻😊
Myagz Gamzee21 milleti mutlu edemezsin ki. İlk bebeğim benim oğlum oldu. Kız olsaydı aman kız evlat has evlat ana babaya bakar yok kız bebeği olan eve melek nöbet tutarmış tüh bi de çalışıyorsun kız olsaydı falan dediler. Ama biliyorum ki kız olsaydı ay neyse sağlık olsun ay erkek olsaydı diyeceklerdi. Yani memnun olmazlar 🤣
Gulgulcan Gamzee21 aynen öyle yaa bende anlam veremiyorum benimde kiz soruyorlar cinsiyetini kiz diyince amann bisey olmaz sağlıklı olsun daaaa diyorlar erkek diyince ne dicekler çok merak ediyorum heralde tepkileri waaww süpermiş oğlun olacak falan olur derler neyin kafası bu arkadaş kiz da evlat erkekte ne farkedecek anlamıyorum Enn Önemlisi hepsinin sağlıkla gelmesi gerisi boşşş
Betulzeynep19 Gamzee21 insanlar çok değişik artık herkes birbiri için kötü düşümür vaziyete geldi bu kadın cinayetleri kadın şiddeti hep bu zihniyet yüzünden
Mutire Allah'tan gelene böyle yapıyorlar sa sana ne yapmazlar boşver canım üzülme Allah ikisininde duygusunu tatirmis ne güzel 😘
Gamzee21 Gulgulcan evet haklısın canım, ama evladını kucagına alınca kız veya erkek fark etmez, diyorsun iyikide bu olmuş 😊
Gizem23 Gulgulcan ay aynısını bana da diyolar sinir oluyorum ben 2.5 sene evladim olsun diye beklemisim hamile kalinca dunyalar benim olmus cinsiyetini soruyolar kız diyorum hiiii olsuuun sağlıklı olsun da diyolar yuzlerini eksitiyolar ama bunu soyleyenlerde kadın cok saçma
Yenibebeklianne Benim de kızım olacak Allah nasip ederse. Sokakta bazı insanlar cinsiyet soruyor kiz diyince "olsun "diyor . Evlât evlattır olsun nedir şaşıyorum kalıyorum böyle cahil geri kafalı insanlara. Hemen cevaplarını veriyorum olsun ne demek kız evlat değil mi diyorum hemen dönürüyorlar lafı.
Gamzee21 Yenibebeklianne Kız’a öyle diyolar erkeğede kıskanıyolar gerçekten ne diyeceğimizi şaştık, Ya kadınlar olmasa nasıl çoğalıcaklar, nasıl kız veya erkek olucak, bunların bu düşünceleri beni sinir ediyor 🙄😫
Rabia2019 Yenibebeklianne canım ne yazık ki toplum cahil, benim oğlum olacak inşallah cinsiyetini söylediğimde hıııı olsuun diyenler oldu yani ve bunu söyleyenler de evlat sahibi 🤷🏼♀️
Mutire Yenibebeklianne ay sana sokaktakiler demiş. Bana kayinvalide hanım dedi olsun kızım eli ayağı düz olsun da dedi. Haksa helal etmiyorum valla. Bide dün diyor ki senin burnun büyümüş heralde hamilelikten oldu çok kaba duruyor diyor. Bu hamile kadına denecek laf mı asla helal etmiyorum hakkımı
alyatalha Yenibebeklianne bunu diyenlerde hep kadin oluyor demi kendi kendilerini aşağılıyo gerizekalilar farkinda deiller.
Gamzee21 Adisimmm çünkü çevremde bir erkek cocuğu hastalığı var, beni kıskananlarında zoruna gidiyor. Allah kalplerine göre versin ne diym🙄
Nesliiiiiiiii Gamzee21 bide cinsiyetini söleyince “OLSUN” diyen bi kesim var o olsunu hiç anlamıyorum olsun ne ya..
Adisimmm Mutire onu benim apartmandakiler diyor Ankara'ya geldik memuriyetten dolayı burası acayip bir şehir yerlilerin olduğu bi semtteyim kadının 4 oğlu var hamile son çocuğu kız diye utanmasa aglicakti. benim ilk çocuğum ve kız olsun çok istedim kız dedi doktor ben sevinçten herkese söyledim herkes bana belki değişir üzülme dedi eli ayağı düz olsun dedi neler neler geçen de biri burnun şişmiş kız çocuğu böyle cirkinlestirir işte dedi 😆
Yenibebeklianne Mutire onları bana hep diyorlar şişmişsin diyorlar sürekli burnun şişmişte diyorlar hem de bunu diyenler kendileri de doğurmuş yakın kişiler bu kadar olur dusuncesizler işte
Eminehmc Gamzee21 Benim de 3 yaşında oğlum var şuan 35 haftalık hamileyim buda erkek soruyorlar cinsiyeti ne diye ben erkek deyince insanların bi suratı değişiyor olsun bi daha kine kız olur üzülme falan diyorlar çok moralim bozuluyor ben zaten üzülmüyorum allah bana erkek evlat verdi niye üzüleyim ki ama insanlar hemen teselli etmeye çalışıyorlar sanki kötü bişey olmuş gibi 😒
makbule17 Gamzee21 bu konu beni de çileden çıkartıyor cinsiyeti ne diyorlar kız diyorum OLSUN diyorlar ne olsunu ya evlat bu ayrım yapanlar yüzünden dünya bu halde
Gamzee21 makbule17 Zaten toplum bunların cahil düşünceleri yüzünden, bu halde !! Biz genç bilinçli anneyiz kızlar umarım biz onlar gibi davranmayız ilerde.. erkeği üstün gördükleri için kadınlar eziliyor ve öldürülüyor 😢