Elissaaa Her perşembe yeni haftamıza giriş😍Hayatımda hiçbirşeyi okurken,beklerken böylesine heyecanlanmadım...❤
Hanifenal Semanurmurat merhaba yorumlarınızda gördüm Ege yaşamdan memnun musunuz? Bir de hangi doktor gidiyorsunuz? Muayene ücreti nedir ultason dahil midir? Çok teşekkür ederim şimdiden. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼
Semanurmurat Hanifenal amiin cümlemize insallah tsk ederim.ipek hanıma gidiyorum ege yasam da iyi bi doktor ilgili gayet muane ücreti 40 tl ultrason içinde sadece ek ücret nst ye ve kanda alınıyor nst 30 tl oda son haftalarda olan bisey kanda uygun görürse aydan aya 10 15 arasi birsey😊insallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz🙏
Hanifenal Semanurmurat çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Benim daha 2 aylık biraz daha zaman geçsin büyüsün o zaman özele geçmeyi düşünüyorum o yüzden araştırıyorum. Ege yaşamıda duymuştum hem uygun hem iyi diye görünce sorayım dedim tekrar teşekkür ederim 🙏🏼😍
Semanurmurat Hanifenal rica ederim ne demek Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin😊
Snamp Bende gece 12 den sonra hep okuyorum merakla 😍bide hergun doğuma bigun daha eksiliyor ya günleri sayıyorum
Ulya deletedmom04 12 den sonra bebisin bir gun icinde neler deyisdini ne kadar buyudunu,neler yapdinigi yaziyo,