berjerdekikaolikalev Momof2child Benğmde böyleydi :) hatta daha hafifti.. Şuan ayağımda sallıyorum 2 aylık elhamdülillah :)
Momof2child Ay-Bek var canim tabki yakin klinkler Ben Azerbaycandan yaziyorm haziranda da boyle olmca kan vermsdm cikmamsdi hayal kiriklgi olyor
Momof2child Ay-Bek soyle diyim ben 17si ulturasona girdiyimde yumrtam catlamsdi dollenme hec olabilrmi acaba
Ay-Bek Momof2child Adet mi oldun canım? :(( İnşallah olacak sen moralini bozma ben de senin gibiydim. Çok kafaya takınca olmuyor. Biraz uzaklaş bu düşünceden mümkünse bi tatile çıkın eşinle kafanı dağıt.
Momof2child Ay-Bek canim adet olmadmda ta erken gebelim testi aldm negativ ckdi canim 25gundu zaten tatildeydk kafa dagitmak icin gitmsdm dagitdimda Fakat bu bel agrisi yenden umutlandrdi beni
Momof2child Semaaonursnmz Anneolmak38 Suheyla19A Kizlar erken gebelik yaptm cikmadi iste adete 2gun var o test adete 4gun kala yapmstm
Semaaonursnmz Momof2child canım adetin geçince yap bi gün geçsin şu an adet oldun mu 2 gün mü var o zaman hala şans var ama tabi her türlüye hazırlan sen yine de rabbim hayırlı bi şekilde sana da nasip etsin inşallah 🙏🏻