eylulunannesi Momof2child korkma canım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun birde duyumlarıma göre birşeyler olmasaydı orda silik olmasını bırak en ufak birşey bile olmayacaktı 🦢
eylulunannesi Momof2child öyledir öyledir sen kalbini ferah tut ama mutlaka kan testini en kısa zamanda yaptır testtense o daha kesin sonuç
Nurhnm Benim bundan bile silikti belki de 🙈 İnanamayıp bi kaç kişiye sormuştum bende. Git gide daha belirginleşmişti ertesi gün kanda çokta düşük olsa çıkmıştı. Sende kan vermeyi ihmal etme Rabbim gönlünüzdekinin hayırlısını yaşatsın 🤲🏻
Momof2child Dunde yapmstdm aspnda test cok cok silikdi gozle zor gorunur halde bugun boyle cikinca icim kipir kipir oldu cok mitluyum Allah belkide Dugun yil donumumuze hedye eder evladimizi 30u regl gunm ve ilk dugun gunmz
Momof2child Blackkcat hayr canim ya gogusde cokkkk hafif agri gibisi var midem fena agryor bide belim asiri yiyorm ben 1 kere yerdm normalde kiloma dikkat ederm simdi 4 kere
Mervesezentosun Momof2child heheh bende de öyleydi ☺️ 4 haftalık hamileydim hafif silik bile çıksa sonuç pozitif olabiliyor
ZehraAlbayrak Gibisi ne, kesin var.. insallah hamilesinizdir allah gonlunuze gore versin saglikla huzurla