Gulsevm 26 haftalık hamileyim sancim var ve doktor alttan muayene etmek istiyor alttan muayene yapılmasını istemiyorum bir cok yerde düşük yaptığı hakkında duyumlar aldim boyle birsey var mi napmaliyim fikir verebilirmisinizz😣😑
Tamam Gulsevm hayır hayır hayır .Eğer öyle olsa doktorlar tercih etmez.Ama tek doktor takibi iyi.Mesela üniversite hastanelerinde günde 5 kez muayene etmek isteyebiliyorlar.
BuluttSecil Gulsevm sizce bu işin eğitimini almış doktor mu daha iyi bilir forum sayfalarında okuduğunuz kadınlar mı ? Eğer bebeğiniz bir zarar görürse vajinal muayeneye izin vermediğiniz için siz sorumlu olursunuz
Suna_Aysal Gulsevm hayir canim ben ayda 1 kere alttan muayenede oluyorum doktoruma göbekten bazi ölcümler net olmadigi icin ayrica aciklik varmi yokmu rahim uzunlugu fln..
Sumeyye_g Gulsevm alttan muayene düşüşe neden olmaz yanlış yönlendirmişler canım seni sağlıksız bi gebelik varsa genetik bi bozukluk varsa elbet düşük olur tabiki doktorlar ilk hafta bile keseyi kalp atışını göremeyip alttan bakıyorlar başka bi sıkıntı görürler Altan daha net bi şekilde görebilmeleri için bakıyorlar
Gulsevm BuluttSecil forum sayfasında okumadım burda araştırmadan aklına ne geliyorsa ya da kendi ne yapmak istiyorsa onu söylüyorlar cevremde duyduğum icin cok tedirginim kendi doktorum yıllık izne ayrılmış o yuzden üniversite hastanesine yonlendirildim bebeğe hicbir zararı yok ise yapmak istiyorum ama korkuyorum da
BuluttSecil Msy16 Gulsevm üniversite hastanesine gitmenizi önermem. Asistanlar bakıyor hemde sadece biri değil bir kaçı. Birinin anlamadığını diğeri anlamaya çalısıyor. Başka bir özel hastaneye gidin risk almayın derim
Busramerve Gulsevm hamilelikte alttan muayene sakıncalı değil, hatta ultrasonla görülemeyen birçok şey alttan muayeneyle anlaşılıyor. Düşük olması söylentiden ibaret, başka sebeplerle düşük oluyordur insanlar da buna yoruyordur.
Gulsevm BuluttSecil teşekkür ederim çıkışımı alıp cikicam o zaman yaptırmak istemediğimi söyleyince bebegin ve kendi ölümünü kabul ettiğine dair imzalı kağıdını alıcaz o zaman dediler korkuyorum iyice sadece cok sancim var lekelenme kanama yok cok şükür henüz bi anda oyle diyince kurt düştü icime
Zeynep1080 Gulsevm Benim doktorum üniversitede hoca çok alttan muayene etti. Başlarda riskli olmama rağmen.Alttanmuayenenin hiçbir zararı olmadığını söylemişti
Gulsevm Zeynep1080 acilden giriş yapıldığı icin direk dogumhanede kontrol edildi nst ve ultrasondan bakıldı ama 2 kişi gelip baktı ultrasondan birsey anlamayıp alttan muayene etmek istediler kabul etmemistim kızların dediği gibi asistandılar buyuk ihtimal
Fatima2019 Gulsevm ben 5 , 9 , 11 haftada altdan muayene yaptrdım bi tehlikesi yok kendini kasma yeter☺️
ekara Gulsevm bende gebeliğimde 16.-17. haftalarda alttan muayene oldum hiçbir sıkıntısı olmuyor. Doktorlar o riski almaz zaten