Yenianne26 Kızlar merhabalar sabahtan beri Kocaeli umuttepe hastanesi perinatoloji bölümünde bekliyorum ilk girdiğim de değerler sınırda denildi. Sonrasında 9 haftalık Ken yapılan ultrason da sıkıntı yani nt 3.1mm çıktığı için net görüntü almam lazım diyerek beni 3 kere ultrason a soktu ve son olarak alttan baktı gene net birşey demedi. Tekrar bakılması gerekli sınırda ama emin olmak istiyorum dedi. Bunu yaşayan var mı aranızda
Fatmanur_yakup17 Yenianne26 ben ikili test yaptırmadım çünkü doktorlar dowm sondrmlu diyorlar sağlıklı doğuyor şükürler olsun ama hamilelikleri berbat geçiyor bu yüzden. İnşallah sağlıklı kucağımıza alırız
ant2602 Yenianne26 geçen hafta 13+4 ken doktor kontrolüne gittik ense kalınlığını iyi dedi ikili test için kan verdim. Sırf rutin tahlil diye. Size niye böyle bişey yapılıyor anlamadım.
Yenianne26 Yani bir hafta önce özele kendi doktoruma gittiğimde ense kalınlığı gayet normal dedi ama aklımı karıştırdılar resmen
Edaa3595 Bence doktorunuza gidip tekrardan kontrol olun boşu boşuna kendinizi üzmeyin bebeğinizde etkilenir. Peki 'nden başka bi doktora gitme ihtiyacı duydunuz ?
Pcosaragmen Ben 12 haftada yaptırdım kendi Dr Uma ,burun kemiği oluşmuş ve ense de 0,09cm dedi ,kan sonucu da 1:36000 çıkmış ,gayet iyi ve diğer testlere gerek yok dedi , inşaallah güzel haberler alırsınız canım ,drlar çok yanılıyor çünkü bu konuda , ultrason makinasınin kalitesi çok önemli , devlette yaptiracaktik fakat bebegi bile zor görüyoruz ultrasonda ,guvenemedik açıkçası moralimiz bozulmasın diye
Yenianne26 Bana bebek hareket ediyor alamadım net dedi sonra hep sırt üstü durdu. Geçen hafta da kendi doktoruma gittiğimde oda ense kalınlığı gayet normal dedi. Çıkan herkese birşey denilmiş yok suyun az yok suyun fazla yok ensesi kalın araştırma hastanesi olduğu için sanırım hep birşeyler bulmuşlar
Edaa3595 Bir hafta önce herşey normal dendiyse 1 hafta sonra tekrardan kontrole gitmeyi anlayamadım boşuna üzdünüz kendinizi bekleyin doktorunuzu bence yok yere kafanızı karıştırmışsınız bence
Yenianne26 Evet kendi doktorum da bir ay sonra gel. Herşey yolunda dedi bakalım artık ultrason görüntüsü var elimde atsam bakabilirmisiniz yani anormallik var mı diye
Yenianne26 Son adet tarihine göre normalde 13+2 olması gerekliyken kontrol de 13+4 çıktı. Sizin de böylemiydi ultrason görüntüsü bir anormallik var mı sizce
Clbi Yenianne26 moralinizi yüksek tutun kendi doktorunuz kim ben de ikili sonucumu bugün aldım Umuttepe’de yaptırdım ben de
Yenianne26 Clbi demet boyacı ya gidiyorum bir hafta önce falan gittim ense kalınlığı yok dedi. Burda da ilkten normal ölçtüm değer sınırda dedi ben risk var diyince çok çabaladı ama görüntü vermedi ufaklık