Tgcbyd Kızlar merhaba kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabaha karşı ani bir üşüme ile uyandım.Titreye titreye uyudum ama Arada uyurken aniden uyanıp reflü tarzı sadece su kustum.Sabahtan beri de koltuk ağrımdan göğsümün yanına kadar çok şiddetli bir ağrı var.Kımıldayınca bile ağrı oluyor.Uyuyup uyandığım için Bebek hareketini de hissedemedim.Sizce ne olabilir daha önce yaşayan var mı doktora gitmeye hiç dermanım da yok.Toparlayabilirsem gideceğim zaten 😞😞😞
A_S_K Tgcbyd hem soğuk almış hem de reflünü azdıracak birşey tüketmişsin sanırım geçmiş olsun vakit kaybetmeden doktora görünsen iyi olucak
Gulgulcan Tgcbyd soğuk duş almalısın canım yüksek ateş Allah korusun erken doğuma yol açabiliyor bende yaşadım aynısını doktora gidince paroldan başka ilaç vermiyorlar soğuk algınlığı bile kullanma
Sdemirel Tgcbyd saydıklarının hepsini tam bir haftadır yaşıyorum ben kuzum benimki idrar yolu enfeksiyonundanmış.28 haftalığım
Tgcbyd A_S_K A_S_K dün klimalı ortamda üşüdüm akşam da sanırım sıcak soğuk çarptı.Kan pıhtılaşması ile gebelik şekerim de var 😞ben en iyisi zorlayayım kendimi bir şeyler yiyip hastaneye gitmeye çalışayım hiç direncim yok ateşim de 37.8 çıktı canım
Tgcbyd Gulgulcan canım ayakta duramıyorum ki bayılacak gibi oluyorum tekim bir de.Gidebilsem direk hastaneye gideceğim acaba koltuk altındaki şiddetli ağrı pıhtı atması olabilir mi bacağım da damar ağrısıda var çünkü
Tgcbyd A_S_K dün gittik canım yazamadım iyi ki de gitmişiz ateşim nabzım çok yükselmiş enfeksiyon ve mastit çıktı. 3 serum yedim bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı 2.nstye girince düzeldi çok şükür 🙏🏻 yoksa yatış vereceklerdi
Tgcbyd Sdemirel idrar testi de istediler canım o bir kaç güne çıkacakmış ama kanda enfeksiyonum var bir de mastit olmuşum ateşim çok zor düştü hiç ihmal etmemek gerekiyormuş dün iyi ki gidebilmişim
Sdemirel Tgcbyd aynen ben de evde geçer diye bekledim bi kaç gün geçmedi daha da ilerlemiş hem idrar yolu enfeksiyonu hem de kanda çıktı enfeksiyon şimdi de yarın yine tahlil yapılacak bana da. Cok geçmiş olsun kuzum
Tgcbyd Sdemirel çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun bebeklerimiz de etkileniyor dün benim ki bir kaç saat hareket etmedi nstye bağladılar kalp atışı çok yüksek çıktı sanırım biz iyi olmayınca onlar da etkileniyor
Sdemirel Tgcbyd aynen öyle onlar da çok etkileniyor bu durumdan gerçekten iğnelerle düzeldim bayağı yavrumun da hareketleri artmaya başladı yine.
Tgcbyd Sdemirel bizim de bugün ufaktan hareketlenmeye başladı yine sana da tekrardan çok geçmiş olsun canım çok dikkat et bebişine ve kendine ❤️