Beyzasu Kizlar seker yüklemesi yaptirdim normal cikti, yalniz sabah aclik kan sekerim sinirda-yüksek cikiyor. Dikkat etmeme ragmen düsmüyor. Gece yatmadan sabaha göre daha düsük cikiyor, hormonlar ile alakaliymis. Varmi bu durumu yasayan, neler yapiyorsunuz? Öneriler? 🙏
Nesli07 Beyzasu benim açlık ve tokluk kan şekerim ölçüldü 3 gün önce açlık gayet normal 86 çıktı ama tokluk 180 çıktı fazla geldi bana yarın kontrolün var bakalım doktorum ne diyecek
2lokummannesiii Beyzasu gece yatarken bir şey yiyor musun? En son yemeyi saat kaçta kesiyorsun bir de?
espalp Beyzasu bence doktora sormalısın çünkü açlık şekeri yüksek çıkıyorsa yemediğin halde bi doktor görmeli 🤷♀️ Tokluk yükselse yemekle ilgili diycem ama en iyisini doktor bilir
Beyzasu Nesli07 tokluk pek sknti degil az yersin, cok hareket edersin düser. Ama benimki yemeyle pek alakasi olmaysn birsey 😕 ne yapsam bilemedim
Beyzasu 2lokummannesiii hayir iste yemedigim halde öyle. 8-9gibi yiyorum en son, kahvaltida 9-10da yapiyrm ama düsmüyr 👎🏻
Beyzasu espalp doktorla konustum hormonel dedi, yinede beslenmene dikkat et vs vs ama düsmesse gece insülin vercem dedi. burda tecrübeli hamisler anneler varsa diye bekliyorum iste😑
Cnsibrhm Bendede açlık normal tokluk 158 çıktı şimdi yediklerine dikkt et hafyaya tekrar gel 100lük yükleme yapacaz dedi ondada yüksek cıkarsa diyetisyene yönlendireceğiz dediler hamilelikte o diyet ne kdar kolay olur bilemiyorum 😣