roze Hanımlar merhaba. Öncelikle bu konu başka yerde açıldıysa üzgünüm, arama butonunu telefonda bulamıyorum. Gebelik deyince eczanelerde hiçbir ürünü önermiyorlar. Ter kokusu için normalde koltuk altı roll-onu ya da sprey kullanıyorum, çalışan biri olarak mecburum. Kullanmak iyi değil diyorlar normlade bile bize zararlıymış gebelikte hiç önerilmiyor. Sizlerden ürün önerisi bekliyorum 🙏
Hotic roze rexonanın deodorantı da roll onu da cok etkili ben bi cok deodorant kullandım en etkilisi bunlar. Hatta roll on baya etkili kuru tutuyor uzun süre
Zeynpaysimannesi roze Rexonanın rollunu ben kullanıyorum memnunum kuru tutuyor , sıvı olanlarından değil ama beyaz sabun gibi olanından kullanıyorum , yaz günü kullanılmasa da olmuyor maalesef kullanmak durumundayız 😊
Busraklnc roze ben gratiste allfree diye bi roll on bulmuştum onu kullanıyorum. içerisinde alkol , paraben , aliminyum vs. zararlı maddeler yok . Bunun dışında bildiğim kadarıyla incia ve siveno da doğal içerikli😊
Rabia2019 23sekerkiz evet canım kokuya engel oluyormuş ve hoş bir koku sağlıyormuş, arkadaşım hamile değil kimyasal ürün kullanmaya karşı o yüzden kullanıyor
23sekerkiz Rabia2019 gebeliktdn sanirim acayip terleme sorunu yasiyorum hic boylr bi sorunum yoktu ama denicem cok tesekkurler 💜
glslnnb roze ben göğsümde kist sorunu yaşadığımda doktorun önerdigi deotak kullanıyorum. Duştan sonra sürüyorum terlesem dahi koku olmuyor. Paraben alüminyum içermiyor roll on şeklinde de var krem şeklinde de.
Begumb roze yves rocher nin rollonunu almanı tavsiye ederim. Cok uzun süre rexona kullandım artık tatmim etmemeye basladı. Bi arkadasımın tavsiyesiyle aldım icerik olarak hem digerlerine nazaran daha iyi hem de acayip engelliyor kokuyu. Cok cok memnun kaldım. Artık degistircegimi sanmma. Fiyat olarakta diger rollonlarla hemen hemen aynı 20tl. Tavsiye ederim.
Deletedmom217 Ter kokusuna en iyi çözüm karbonat. Sabah ıslak bir pamuğa karbonat sürüp koktuk altlarınızı bununla silin . Karbonatın pütürüklüğünden rahatsız olursanız hafifçe silin. Ter kokusunu tüm gün önlüyor. Ben daha önce su yerine limon kullanıyordum o da etkili oluyor tabi limon kullanacaksanız hafif yıkayın ki iz yapmasın
Denizay Deletedmom217 yaklasık 2 sene boyunca Hindistan cevizi yağı ile karbonatı karıştırarak sürdüm koltuk altıma. Kokuyu engelledi Ama koltukatlarım kararma yaptı. Kararma gittikçe arttı. Cildiyeciye sorduğumda karbonat karartır dedi.
glslnnb Sumeyye_g deotak diye geçiyor hem roll on hem krem tüp şeklinde var. Farklı koku cesıtleri de çar hepsi çok ferah kokular. Sadece duştan sonra sürüyorsunuz.