yagmurkar Saç dökülmesi yaşayan arkadaşlar Tresan şampuan kullansın bence .. ben 2 3 yıldır kullanıyorum inanılmaz memnunum tek tel bile zor dökülüyor ki önceden gider felan tıkanırdı.. deneyin derim
MuallimeGK beyazguvercinim33 Tamamdır teşekkür ederim bu hafta gideceğim ama zor bir psikoloji zaten hormonlar tavan yapmış bir de insan kendini iyi hissetmek istiyor
Ecemsbaby Benim hamilelik öncesi çok dökülürdü, hamilelik sonrası aldığım takviye, meyve yeme ve saglıksız paket ürünler yememeye bağlıyorum ki azalmaya başladı şimdi omega3 vitaminler balıkyagına başladım dökülme kalmayacak gibi geliyor dıştan ne kadar uğraşsak ta içten beslemek önemli bence. Eskiden bu kadar su tüketmezdim herşeye dikkat ediyorum %98 doğal içerikli şampuan ve saç kremi buldum hindistan ccevizi yağlı onu kullanıyorum, nemli saçıma bakım yağı sürüyorum. Bu şekilde işliyor kan değerlerim iyi çıktı hamileliğimin başından beri demir ilacı alıyordum zaten 3 günde 1 iç dedi doktorum bebek depolarını kullancak lazım olur diye. Saclarım boyalıydı sarı zor bi renk, 1.5 senedir boyamadım uzadı uçlarında kaldı, o rengi de kuaförde kapattım doğal olsun diye. Kendi saç rengime döndüm diyelim. Boyaya bulaşmak istemiyorum artık yıllarca yıprattı eski gürlüğü kalmadı. Bunlara dikkat ettiğinizde gözle görülür fark olur diye düşünüyorum.