Turkan2505 Berfinberf ınwallah bende 2.500 dogsa yeter bana zaten kızımda oyle dogdu kuveze girmesınden kprkuyorum kızım 2.500 dogdu çok şukur qayet saglıklı bebekdı kuveze gırmedı
Aybuk Turkan2505 ben de 29+3 te gittim doktora 1200 gram falandı , geride demedi fakat cok iri bir bebek olmayacak dedi , sağlıklı olsun yeter ki Ben de yumurta yoğurt kuru yemiş meyve ne varsa yiyorum bu tamamen genetikmiş oyüzden takılma
Angelo Turkan2505 Merhaba, bebeğin için günde 2 yumurta 1 büyük dilim beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez ve muhakkak 1 bardak kefir içmelisin. Bak bakalım minnoşun nasıl kilo alıyor🤛🏻🙏🏻
Mlkemrecre Turkan2505 benim bebeğim 2 hafta gerideydi şimdi bir haftaya düştü yedeğine içtiğine dikkt et canm..organik süt alıp kaynat iç ev yoğurtu yap ye..muz kaşar bol kilo aldırıyor..
Bilgeeferhat Turkan2505 tereyağı bal peynir kızarmış ekmek ye benimde 30. Hafta da girmiştim 900 gramdı kilo aldırmak amaçlı yemedim tabi çok canım istiyordu 2 sonra gittiğimde 1900 dü doktor ne yedin içtin sen dedi azalttım sonra
EAK Turkan2505 e bebeğine zarar veriyosun canım boşuna.Kulaklarını tıka ve bebeğinle geçireceğin güzel günlere odaklan canım