Turkan2505 Merhaba kızlar lutfen yardım edın beim ikinci hamileliyim ve ilk sezeryan oldugum için yine sezeryan olucam. Ben 32 hafdamda gitmişdim doktora bebeyin bir hafda gerıde kaldıgını ve bebeyın kilosunun 1.500 qram oldugunu söyledı şimdi bunu duyanher kes moralimi çok bozuyorlar aman bebeyin olursa küveze düşecek falan filan ya bende her gece düşünmekden kahr oluyorum hep dua ediyorum. Benım gıbıolupda başına gelen varmı doguma kadar bebek kilo alırmı ?
Ayesray Turkan2505 doğuma kadar mutlaka kilo alır ama yediğine içtiğine dikkat edersen daha etkili olur bebeğe kilo aldırcak şeyler yemelisn çiğ havuç ,kuruyemiş vs gibi
Esramese Turkan2505 onlarin agzinin ortasina tükürüm ben benmki 2800 dogdu kuveze falan girmedi daha az kiloda dogup saglkli olanda var bu insanlrn neden agzinn fermuari yok
beyazguvercinim33 Turkan2505 daha zaman var kilo yapacak şeyler tüket kaşar peyniri muz falan araştır ye bişey olmaz evelAllah
Turkan2505 Ayesray yiyorum canım mesala gunde kahvaltıda 2haşlanmii yumurta meyve 2-3 tane muz 2-3 bardak süt iciyorum yogurt yiyorum sadece bınları 32 hafdada başladım cevız de yiyorum inşsllah bebeyim kilo alır
gizemmm Benim 1600 dü galiba. 1500-1600 normal olması lazım üzülmeyin. Doktora normal dediyse normaldir
Turkan2505 gizemmm doktor zayıf kaldıgını soyledı o yuzden bende daha düzenli beslenmeye calışıyorum inşallah alır vebeyim kiloda küveze düşmez acaba bizim gibi olupda 38 hafdada bebeyi normal kiloda dogan varmıdır?
gizemmm Turkan2505 ama zaten 32 den sonra kilo alımı hızlanıyor. Siz biraz dikkat edin yeme içmenize toparlar kilosu merak etmeyin
Turkan2505 Esramese benım kızımda 2.500 dıgdu kuveze gırmedı ama şimdi oglumda komşu gelinide hamile o bana tavsiyeler verfı bunu bunu ye kilo alsın falan onunda bebeyi zayıfmış o kilo aldırmiş şimdi bende deniyorum inşallah rabbim sevindirir
Selinlkg Turkan2505 Canım hiç korkma Allah’ın izniyle iyi olur yoğurtla bulgur pilavı çocuğun vitamin almasını sağlıyor birde yiyebiliyorsan mercimek yemeği yada çorbası iç bunlar bebeği kilo aldırır
Esramese Turkan2505 demi iste onemli olan saglk kilo degil cok sukur arsizca emzirdim 😁 ilk haftada 300 grm aldi
Alarasel Turkan2505 alır tabikide cnm en cok son zmnalrda alcak sn korkma drn norml dediyse sorun olmaz iki haftaya kadr gerilik norml yani ilerleyen zmnlarda bebişin inşAllah dahada kilo alcak sakın korkma ayrıca çok kilolu olması sağlıklı olduğu anlamınada gelmz
Suleymanovs Turkan2505 Korkma canim.gorumcem son aylarda dietde oldu.doktor tansiyonun var dedi.diet yazdi.onun icin bebegi 2.500 dogdu.hicdw kuveze galan girmedi.bir kac gun sonra bebegin wiwkinliyi yatisdi 2.200 kaldi.simdi bebek4 aylik tosbik bi sey MaşALLAH
Suleymanovs Ben 29+2de ayrintilida oldum Kilosu 1.200 (+200 -200)boyleydi.boyu 35sm Doktor minion ve saglikli olsugunu soyledi.sikma canini yaaa.hem kilo alicak Doktorlar alismislar sanki korkutmaya😒
Mavilianne Turkan2505 Doğuma kadar toparlar canım. Bebeğine kilo yapacak besinler tüketmelisin. Ve unutulmasın ki her zayıf olan Bebek sağlıksız. Her kilolu olan bebekte sağlıklı olmuyor.
Ayferesin Turkan2505 canim benim eltimin doktoru bol bol dondurma ye demisti bebege cok kilo yapiyomus ve eltim masaAllah 4 kilo dogurdu oglunu