Gulchirai MehtapSevim hem kramp hem ağrı hem sendrom fena bşey 39 haftalığım artık bebegm gelsede ztn zayıfım ayaklarm agryo
Ece-Alp MehtapSevim ben 😏 ne yazık ki en başından beri sol kalçamdan bacağıma yayılan pis bi ağrı yürümekte yatakta dönmekte zorlanıyorum maalesef
PembeKoala MehtapSevim benimde kalçalarım çok ağrıyor biraz ayakta kalıyım hemen ağrıyorlar dün biraz avm gezdim sabah oldu hâla geçmedi sanırım artık kısa yürüyüşler yapmalıyım
Kbramsa 30 hafta oldum bende de 1 haftadır başladı kramplar ve yatmadan önce bacaklarımın kemiklerinin sızlaması oy çok zor çok uyku uyutmuyor
MehtapSevim Allahım hepinize şifa versin kızlar 🤷🏻♀️ Bende 3gündür yeni yeni çekmeye başladım bu ağrıyı🤦🏻♀️
Zeyneb96z Aynennn bendede oluyo oyle seyler kac hafta dun cok ayakta oldm bacaklarım ağrıyo az once krampda girdi sonra gecdi ama cok yorqun ayaklar ağrıyo bugun uyucam ancak
iremanne Osmim positive adında vitamin kullanıyorum ben doktorumun önerisi ile . Dediğiniz şikayetler bende de vardı . Vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor ihmal etmeyin bence . Sol bacağımdan Kalçama kdr yayılan ağrım yok oldu
SemaAsya iremanne Ben de hem Magnorm (Magnezyum) hem de Calcıday D3 ( Kalsiyum) kullanıyorum. Kesinlikle vitamin ilaçlarını ihmal etmeyin...
Fatmanzmgl MehtapSevim bnm yürüys yaoinca sol bacagim uyuşuyor gbi oluyor bi hassaslasiyr doktor magnezyum verdi
Rayma Eğer bemim gibi topallamaya başladıysanız kalçanızda ödem olabilir be üzerine basmamanız gerekebilir. Ordopetistim rapor verdi. Koltuk değnekleri verdi. Topalllıyorsanız ortopediste görünün.