Larazara Güzel anneler iyi geceler 7+4 hamileyim doktorum onuncu haftada ikili tarama testi için çağırdı duyduklarım hep 11. Haftada en az gidiyor ama sizce 10. Hafta erken mi normal mi yada bir aksilik mi var öne çekti tedirgin oldum
Merveeemmm Larazara ben 12. Haftada gittim birşey yapmıyorlar yani 11.Haftada da gidebilirsin bi kan verip ultrasona giriceksn canm
Buzii 11inci hafta da gidicem bende 2 eylülü bekliyorum 10. Hafta da da hiç duymamıştım ama Dr sonuçta vardır bir bildiği
Larazara Merveeemmm 11. Haftadan itibaren oluyormuş canım zaten ama doktorum 3 hafta Sonra kontrole gel ikili tarama testini de yapalım dedi e ozaman da 10 haftalık oluyorum kafam karıştı o yüzden
Emineemre Bende 11. Haftada gittim önce ölçüm yaptı bebeğin boyu uygunsa ölçüme ona göre randevu verip testi yapıyor sonra 12. Haftada randevu verdi ölçüm yaptırdık şükür birşey çıkmadı şuan 13+4 olduk
Larazara Emineemre kontrol günümde karar vericek demekki o yüzden çağırdı sağlıkla kucağına al canım inşallah bebeğini 🙏