firdevs Kızlar 23+3 günlük hamileyim bebeğimin sırtı dönükmüş ayrıntılı ultrason da yüzünü de göremedim zaten içime içime vuruyor çok nadir hissediyorum hareketlerini benim gibi olan var mı ve hareketlerini nasıl hissediyorsunuz?
NesrinGnerYlmaz firdevs biz canım yüzleri içe dönük sırtlarını görüyoruz hep 🙂 bir kere yan yana yanak yanağa vermiş şekilde görebildik. O yüzden sanırım hareketlerini çok sakin hissediyorum 🙂 27 haftalığız🙂
Ebrarazra firdevs bende 28+3 haftalık hamileyim kaç defadır gidiyorum ultrasona kızım bir nazlı bir nazlı poposunu dönmüş bize ☺Yüzünü henüz göremedik inatçı keçinin😘😘🤰🏼
Burcuugur firdevs canım ben de 28 haftalığım daha yeni baş aşağı dönmüş ve sırtını gösteriyor yüzünü göremedim bu haftaya kadar hep gösteriyordu şimdi anca poposunu gösteriyor 😂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Esraevrn Ben sizin gibiydim bebeğim yaklaşık 2 ay kadar hep öyleydi yüzünü göstermedi hareketleri nasıldı hatırlamıyorum ama şimdi normale döndü 😊 9. Aya girdik
firdevs Esraevrn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 ya yüzünü görmeye hevesim yok da hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum böyle durunca hissedemiyorum doğru düzgün 😥🙏
firdevs NesrinGnerYlmaz canım sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini Allahım inşallah 🙏 ya ikizin mi var çok tatlı içe dönük diye sen de tam hissedemiyorsun demi nasıl dönecek bu bebişler bilginiz var mı ??
NesrinGnerYlmaz firdevs sabırla keyiflerin gelmesini beklicez ben çok üzülmüyorum yüzleri dönük olsa elleri ile beni mahvederlerdi diye düşünüyorum 🙂
firdevs NesrinGnerYlmaz yaaaa çok şanslısın 🤗🤗 neyse bekleyelim bakalım ama bu durumda olan bir tek ben değilmişim o da beni karalar bağlamaktan kurtardı tabi teşekkürler canım 🙏❤
Zynpogz Valla canim benim ultrasyon fotosunun yarisi cocugun poposu o derece sirtini donmus bize 😀😀 gecen detayliya girdim 45 dakika ugrasti doktor yineede yuzunu gostermedi yine poposunu gosterdi 😂😂
firdevs Zynpogz peki sırtı dönükken kalbini gördü mü canım ben iki seferdir kalbini de görsünler diye gidiyorum inşallah bu sefer detaylıca bakarlar 🙏
firdevs Ebrarazra yüzünü görmesem de olur canım ben artık hareketlerini hissetmek istiyorum doktor içe dönük olduğu için hareketlerini hissedemezsin fazla dedi önünü dönsün de şöyle anne ben burdayım diye bi vursun istiyorum canım🙏🙏
firdevs Burcuugur amin canım cümlemizin inşallah 🙏🙏🙏 tek istediğim hareketlerini sert bir şekilde hissetmek doğunca yüzünü göreceğiz zaten 🤗🤗🤗
Zynpogz firdevs canim yüzü haric hersey icin rapor yazdi kalptede sknti yokmus sukur dedigim.gibi sadece yuz bolgesiyle ilgili bisey yazamadi
Ebrarazra firdevs ha ama benimki de bu aralar hareket etmiyor çok .😔😔🙏🏻 sıkıntı yok demek ki bizi yormak kasmak istemiyorlar😂😂😂
Ebrarazra firdevs bi kaç hafta önce çıkacak gibi tekmeliyordu şimdi herhalde yeri daraldı ondandır inşallh 😍
Burcuugur firdevs hissedince bir nebze de olsa insan rahatlıyor haklısın benim ufaklık çok hareketli hissediyordum ama dediğin gibi dönünce hareketlerini hisetmekte zorlanıyorum 💕
firdevs Ebrarazra öyle galiba canım ben yarın tekrar kalp için gideceğim bakalım ne diyecek doktor sırtı dönük diye bir türlü kalbine bakamadılar oğluşumun 🤗🤗
firdevs Ebrarazra işte ben o kadar net hissedemedim daha gerçi henüz 23 haftalığız ama inşallah öyle canımı yakacak kadar acı tekmelerini de hissederim oğlumun🙏🙏🙏
firdevs Zynpogz işte sorun da orda bizimki komple dönük olduğu için kalbini göremedi yarın da aort damarı için gideceğim damarlara bakacak inşallah iyidir canım ya 🙏🙏
Ebrarazra firdevs hmm inşallh yarın yüzünü döner hem erkek bebekleri çok hareketli olmaz diye biliyorum . Ben ilk bebeğim oğlandı zar zor hamile olduğumu hissediyordum🤷🏻♀️
Zynpogz firdevs insaAllah canım iicni ferah tut sen dicemde insan tedirgin oluyo ister istemez sende haklisin .iyi dusun iyi olur insaaallah 😊