Selinlkg Kızlar çok midem yanıyor ne yapsam geçmiyor sisin bir Öner’iniz var mı birde benimle aynı durumda olan Gripte oldum aksine çocuğa etkisi varmıdır çok sıcak geliyor bana hava sizdede öylemi öyleyse lütfen yazın artık korkmaya başladım ☹️☹️
Fnda2308 Selinlkg ayni haftadayiz. Benimde cok mide yanmam oluyodu. Doktor surup verdi suan iyi şükür gecti
Sdnurr Selinlkg 31 haftalık hamileyim bende aynı konudan muzdaripim 🙈🙈mide yanmasına süt içiyorum birazda olsa hafifletiyor dene istersen şifa olur belki
Askkokuluyavrum Selinlkg gaviscon kullanıyorum ben kuzum iyi gelir hemde baya iyi geliyor grip icin ıhlamur içtim bal ılık süt Ve tarçın çok iyi geldi tavsiye ederim bol bol su ic ve dinlen
Selinlkg Dinleniyorum ama çok sıcak geliyor Hava bana kalbim duracak gibi hissediyorum doğurmak istiyorum artık Gücüm kalmadı ☹️☹️
Muazveannesi Selinlkg çok şükür mide yanmam yok hiç olmadı. Olmaz da İnşaAllah. Ama inanılmaz sıcak. Oturduğum yerde terliyorum. Çok kötü 😑
Rukenservet Selinlkg benim ilk başlarda felaket yanıyordu sadece gaviscon şurup geçiriyordu sonra mide ona alıştı sanki etki etmedi çok şükür tam midem ağzıma geliyordu sodayı duydum o gün bugün rahatım çok şükür
Mucizegibi Bende 35 haftalık hamileyim mide yanması , bel ağrısı ,uyuyamama ve aşırı terleme sorunlarım bu hafta başladı😞
Afsana Mucizegibi bende 34+4 haftalık hamileyim.Bel ve kalça agrisindan uyuyamiyorum.yatagimda saga sola dönünce vaginamda taş varmış gibi hiss ediyorum dönemiyorum napıcam bilemiyorum
Hllswm Mucizegibi ben de 😞 şu saat oldu uyuyamıyorum cayır cayır midem yanıyo erderha gibi hissediyorum kendimi...minnosumda gece kusu o tekmeliyo ben seviyorum sabaha kadar öyle geciyo