37aysgl Beyzaercan kuru fasülye tanesi kadardır canım şuan kalp atışı duyabilirsin bebeği Pek anlayamazsın ☺️
Buzii Ben 8 haftalıkken duymuştum 15 mm di yani 1,5 santimcik :) şimdi 2 eylülü bekliyorum inşallah tarama testi için
Pdrcianne Buzii bir şey sorucam bende 8 de duydum 3 eylüle randevu verdi doktorum ama ikili test yaparız o gün diye konuşmadık ayrıca onun için radyolojiden felan randevumu almak gerekir yoksa rutin muanede yapar mı aklıma gelmedi benimde sormak
Melooog18 Duyarsın inşallah çok ümitli gitme 8. Haftaya kadar zamanı var bende duymam falan diye gittim normal kontrole şaka gibiydi duydum çok şükür elhamdulillah inşallah sende duyarsın biz 6+6 yız
Zynpbksn 5+6 da duydum ilk gebeliğim boş gebelik oldugu için doktor sagolsun az da olsa duyurdu cok derinden geliyodu küçük oldugu için
Buzii Pdrcianne rutin muayeneymiş sanırım kan alıyorlar senden bir de ultrason da detaylı bakıyormuş 13.haftada yapacaktır belki her Dr farklı farklı iş yapıyor valla bu forumda anladım :)
MrsDuman Devlet hastanelerinde doktor kendi bakıyor ikili test zamanını biliyor zaten siz yine söyleyin ikili test yapacaktık diye ölçüyor ultrasonda sonra kan için kağıtla birlikte kan almaya gidiyorsunuz kanınız alınıyor bitiyor daha geçen hafta yaptırdım ben
MrsDuman Ayrıca her gittiğinizde doktorunuz rutin muayene yapar tam 12 haftaya denk gelmezse ya geç yapar testi ya erken 11 13 hafta arasıda olabiliyor diye biliyorum tam bişey söylemeyim gittiğinizde mutlaka sorun şu gün gelin der size
Beyzaercan Kızlar bendende bazı testler istedi 7 haftalık benimki 165 tl dedi bende sağlık ocağında yaptırcam testleri inşallah bakılır.